ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25 Ιουνίου μέχρι 1 Ιουλίου. Τι λένε τα άστρα;

Θα αλλάξει κάτι στη ζωή μας τώρα που η Αφροδίτη επιστρέφει στην κανονική της πορεία; Θα ευνοηθούν τα ερωτικά ή τα επαγγελματικά αυτήν την εβδομάδα; Τι “υπόσχονται” τα άστρα;

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη για κάτι που σε απασχολεί κάνε “κλικ” εδώ

Κριός

Φίλε Κριέ, πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν, γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις να περνούν χωρίς να κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου αυτήν την εβδομάδα, που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοεί σημαντικά. Ακόμα κι αν χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που θα προκληθούν, θα σου χαλάσουν τη διάθεση, αλλά μην σπαζοκεφαλιάζεις, γιατί με λίγη προσπάθεια από την μεριά σου, πραγματικά είναι εύκολο να λυθούν και να τα αφήσεις πίσω σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον με το σύντροφό σου. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο κυβερνήτης σου Άρης αλλά και ο Ουρανός από το ζώδιό σου, θα πραγματοποιήσουν αρνητικές όψεις και η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα περάσει κρίση. Φρόντισε να μην φέρεις στο τραπέζι θέματα που κάνουν και τους δύο σας να αισθάνεστε άβολα. Όσον αφορά σε εσένα, αγαπητέ Κριέ, που περιμένεις τον έρωτα να έρθει στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη επιστρέφει σε κανονική πορεία αυτήν την Τετάρτη στους Διδύμους και η εβδομάδα είναι ιδανική, για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Επαγγελματικές
Φίλε Κριέ, αυτή την εβδομάδα η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ’ όσο νομίζεις και, αν δεις τα πράγματα χωρίς άγχος, θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά, όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες. Με ισορροπημένες και σωστές κινήσεις, ίσως καταφέρεις να διεκδικήσεις και την αύξηση, που φλερτάρεις καιρό τώρα. Στα οικονομικά σου, θα έχεις εύνοια σε κερδοφόρες επενδύσεις, όσο δεν φαντάζεσαι!!!

Ταύρος

Η καλή διάθεση που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Λέοντα την Τρίτη και την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Διδύμους την επόμενη ημέρα, σε βοηθάει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά και στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα θα κυλήσουν ανέλπιστα καλά…

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν, μπορείς να το κάνεις αυτή την εβδομάδα και μάλιστα θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το Σαββατοκύριακο για να περάσεις ερωτικές στιγμές και, με τη βοήθεια του Ερμή, μίλα για όλα όσα σε απασχολούν και κάνε νέα όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Αν παραμένεις στην κατηγορία εκείνων των Ταύρων που δεν έχουν βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή τους, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου, κάνε υπομονή και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα, αν είσαι Ταύρος. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να σου φαίνονταν άπιαστα… Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πολλά έξοδα, αφού έχεις να τακτοποιήσεις αρκετές εκκρεμότητες.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, από την Τρίτη και μετά, και η επιστροφή της Αφροδίτης σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου από την Τετάρτη, θα σε ευνοήσουν σημαντικά, αγαπητέ Δίδυμε, ώστε να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν και σε αποσυντονίζουν εδώ και πολύ καιρό. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα είναι στα ύψη και θα κάνεις αρκετά καινούργια ξεκινήματα με σημαντικές προοπτικές, σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αγαπητέ Δίδυμε, και μπορείς να την κάνεις και καλύτερη, αν κάποιες στιγμές μιλάς στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Καν’ το αυτό και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από το ζώδιό σου, θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του! Μια καινούργια γνωριμία, φίλε Δίδυμε που κάνεις παρέα ακόμα με τη μοναξιά, θα φέρει χαρά στη ζωή σου και θα σε κάνει να αλλάξεις νοοτροπία… κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Δίδυμος, η εβδομάδα αυτή σου δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις πιο εύκολα πλέον τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται επίσης αυτήν την περίοδο και, αν μείνεις συγκροτημένος και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, θα βάλεις τώρα τις βάσεις, για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Πρέπει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα και στο τέλος θα πνιγείς σε μία κουταλιά νερό… Προσοχή!!!

Καρκίνος

Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου, αγαπητέ Καρκίνε, και με τις καλές επιρροές που σου χαρίζει η Αφροδίτη, σε κανονική πλέον πορεία στους Διδύμους από την Τετάρτη, θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Πολλές καταστάσεις, στις οποίες μέχρι τώρα μπορεί να σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου και δεν έδινες λύσεις, αυτές τις ημέρες, με τον Ερμή να αποχωρεί από το ζώδιό σου και να εισέρχεται στον Λέοντα, θα μπορέσεις να τις ξεκαθαρίσεις… Το Σαββατοκύριακο να περιμένεις μία ευχάριστη είδηση από το οικογενειακό σου περιβάλλον, που θα σου δώσει αυτόματα λύσεις, σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί έντονα.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε, καλό θα είναι να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στη συναισθηματική σου ζωή και προτίμησε να μην αναλώνεσαι σε δευτερεύοντα θέματα. Αντιμετώπισε κάποια παράπονα και ζήλειες, που θα σου εκδηλώσει ο σύντροφός σου, με περισσότερη διαλλακτικότητα και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Μην γίνεις εριστικός και βγεις στην αντεπίθεση, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Αν ανήκεις στους Καρκίνους που δεν έχουν βρει ακόμα το έτερον ήμισυ, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σού στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό φιλικό σου περιβάλλον. Άνοιξε τα μάτια σου!!!

Επαγγελματικές
Αν είσαι Καρκίνος, όλη την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλή δουλειά, σε σημείο εξάντλησης. Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, προκειμένου να μην αγχώνεσαι. Επίσης, οι συνάδελφοί σου θα είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν την βοήθειά τους, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους την ζητήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες αν θέλεις να τα διατηρήσεις ως έχουν.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με αποτέλεσμα να σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες τις οποίες όμως θα πρέπει να εξετάσεις μία προς μία με σύνεση και ρεαλισμό, προκειμένου να μπορέσεις να καταλήξεις στην πιο συμφέρουσα. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος που έχεις για διάφορα άλλα θέματα και μην τρελαίνεσαι με την πρώτη δυσκολία που πιθανόν να παρουσιαστεί. Αναβολές και καθυστερήσεις είναι τα συνήθη φαινόμενα για όλους, με τη μόνη διαφορά ότι εσύ αυτήν την περίοδο είσαι αρκετά ευνοημένος και τυχερός, για να τα αντιμετωπίσεις ανάλογα.

Αισθηματικές
Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν, φίλε Λέων, να μπορέσεις να εκφραστείς στο σύντροφό σου όπως θα ήθελες. Τώρα όμως, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις. Σίγουρα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είναι πολλές. Πρόσεξε μόνο να μην κάνεις το σφάλμα και υποκύψεις στην πίεση για επανασύνδεση, που σου ασκεί εδώ και καιρό ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολύτιμη ενέργεια. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε κανονική πορεία, από την Τετάρτη και μετά στο ζώδιο των Διδύμων, τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για να τα αυξήσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν και θα νιώσεις ασφαλής για το μέλλον σου.

Παρθένος

Ξεκινάει μία εβδομάδα με πολύ καλές προοπτικές για το ζώδιό σου, αγαπητέ Παρθένε. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στον δυναμικό Λέοντα από την Τρίτη και μετά, το κλίμα σε κάθε είδους επαφές σου θα είναι καλό και, αν δεις τα πράγματα με ηρεμία και κινηθείς ανάλογα, θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Την Παρασκευή και το Σάββατο, με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου, μίλησε με δικά σου άτομα για όλα αυτά που σε απασχολούν. Έχε το νου σου, γιατί η κυκλοθυμική σου διάθεση μπορεί να σου φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το σύντροφό σου, αλλά φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους μαζί του, για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις γκρίνιες και μίλα του ειλικρινά και χωρίς υπεκφυγές, για τις έννοιες και τις ανησυχίες σου. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά σου, προσπάθησε να γίνεις πιο ανοιχτός και διαθέσιμος στα άτομα που εισβάλλουν τώρα στη ζωή σου και είναι σχεδόν βέβαιο πως με ένα από αυτά θα έρθεις πιο κοντά και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Παρθένος, στον τομέα της εργασίας σου θα προκύψουν μερικά προβλήματα στην αρχή της εβδομάδας και ιδιαίτερα την Δευτέρα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Άρη – και οι δύο πλανήτες από το ζώδιό σου – και να σε παρασύρει σε παράτολμες συμπεριφορές. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που μπορείς να λύσεις πολύ εύκολα. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες, αρκεί να έχεις εξετάσει πρώτα πολύ καλά όλα τα δεδομένα. Στα οικονομικά, απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ευχάριστη για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Από τη μία ο Κρόνος, που θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου την Δευτέρα, θα σου χαρίσει απλόχερα το ταλέντο της πειθούς και θα προσελκύσεις τους κατάλληλους ανθρώπους, για την εξέλιξη της δουλειάς σου. Με αυτό το εφόδιο, άδραξε τις ημέρες για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις και μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου. Από την άλλη, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σε κανονική πορεία στους Διδύμους από την Τετάρτη, θα σου δώσει όλα τα φόντα και το δυναμισμό που χρειάζεσαι, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με πολύ μεγάλη ευκολία.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό σου τομέα, φίλε Ζυγέ, έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα, που σας έχουν απομακρύνει. Η Σελήνη στο ζώδιό σου από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή, σε ευνοεί αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς, για να περάσετε χρόνο οι δύο σας και να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Κι αν πάλι η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να τη διώξεις και να προετοιμάσεις την αγκαλιά σου για κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό, καθώς ένα νέο πρόσωπο θα έλθει τώρα στη ζωή σου και θα ταρακουνήσει για τα καλά τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα είσαι σε εγρήγορση, αν είσαι Ζυγός, καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δεν θα ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις, ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο, πέρα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Λέοντα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και να σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές, θα ασχοληθείς ουσιαστικά με θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου και δεν θα σου μένει καθόλου χρόνος για να προσέξεις τον εαυτό σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Από την Παρασκευή και μετά, η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου και η ευνοϊκή ορθή πορεία της Αφροδίτης, θα σου δώσουν μεγάλη αισιοδοξία και δυναμισμό, ώστε να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις και η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου, φίλε Σκορπιέ, προσπάθησε να μην κάνεις συζητήσεις που έχουν σχέση με προβληματικές καταστάσεις, που όμως ανήκουν στο παρελθόν. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, ώστε να ισορροπήσουν οι καταστάσεις, που δεν είναι καλές. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση, φρόντισε να μην αγχώνεσαι και να μην εκδηλώσεις την ανησυχία σου και θα δεις ότι πολλοί είναι γύρω σου, που θα ήθελαν να σε έχουν ερωτικό σύντροφο. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να τους γνωρίσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι Σκορπιός, και θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργιες συνεργασίες και να τις πραγματοποιήσεις με τις κατάλληλες συνθήκες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων, που θα αποδώσουν. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα, γιατί μπορεί να παρασυρθείς στα άκρα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, αυτήν την εβδομάδα θα αισθανθείς πολλές καταστάσεις να σε πιέζουν ψυχολογικά και να σου ζητούν επιτακτικά λύσεις. Φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες, να μην τα κάνεις όλα μαζί και, στην τελική, αν δεις πως δεν προλαβαίνεις, μην διστάσεις να ζητήσεις από τους ανθρώπους που ανήκουν στο στενό σου περιβάλλον να σε βοηθήσουν. Η Αφροδίτη, που επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Διδύμους την Τετάρτη, ομαλοποιεί τα πράγματα και μπορείς, αν μελετήσεις καλά τα βήματα σου, να βρεις τις διεξόδους που αναζητάς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί από το προηγούμενο διάστημα είναι λίγο ασαφές και νιώθεις έντονα την ανάγκη να το ξεκαθαρίσεις και να ξαναποκτήσεις τις χαμένες σου ισορροπίες. Από την Τρίτη και μετά, που ο Ερμής θα σε ευνοεί από την νέα του θέση στο ζώδιο του Λέοντα και οι επικοινωνίες κάθε τύπου θα διευκολυνθούν, μπορείς και πρέπει να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, να περιμένετε ειδήσεις και καλέσματα από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, που όπως αποδεικνύεται τρέφουν ερωτικά αισθήματα για εσάς. Η συμβουλή των άστρων είναι να ενδώσετε στις προσκλήσεις τους και δεν θα χάσετε!!!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις επιτέλους τα σχέδια που έχεις καταστρώσει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει και σε αποδιοργανώνει στους υπόλοιπους τομείς. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτήν την εβδομάδα, θα κληθείς να λύσεις προβληματικές υποθέσεις που υπάρχουν από παλιά, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι ημέρες θα κυλήσουν με πολύ τρέξιμο και υποχρεώσεις και, σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, την Παρασκευή και το Σάββατο, με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό, δικά σου άτομα φαίνεται να σε φορτίζουν συναισθηματικά με προβλήματά τους. Βέβαια, πρέπει να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων και, με τη βοήθεια του κυβερνήτη σου Κρόνου, που επιτέλους επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Ζυγό από την Δευτέρα, να φροντίσεις να τελειώνεις μια και καλή με όλα τα θέματα που σε κρατούν πίσω και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, πιο καλά οργανωμένο και ελπιδοφόρο για τις προσωπικές σου επιδιώξεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, πρέπει κάποια στιγμή να καθίσεις με το σύντροφό σου και να μιλήσετε ξεκάθαρα για όλα τα θέματα της σχέσης, που σε απασχολούν. Μην κινείσαι με μυστικοπάθεια και μην κρύβεσαι πίσω από τις ανασφάλειές σου, γιατί αυτός ο δρόμος δεν θα σε βγάλει πουθενά. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει και, με ήρεμη συμπεριφορά, προσπάθησε να λύσεις τις μεταξύ σας διαφορές, που δεν είναι και λίγες. Όσο για εσένα, που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, να περιμένεις ευχάριστα μαντάτα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει από την Τετάρτη και μετά, που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στους Διδύμους και θα διευκολύνει τα πράγματα.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Αιγόκερως, θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με περισσότερη ψυχραιμία, γιατί ενδέχεται τρίτα πρόσωπα να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα, που θα σε εκνευρίσουν. Ο Ερμής, που θα κάνει την είσοδό του στον Λέοντα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθιστά τις ημέρες κατάλληλες για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν.

Υδροχόος

Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Υδροχόε, προκειμένου να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα από την Τρίτη και να κάνει το κλίμα ιδιαίτερα εκρηκτικό, να ξέρεις πως θα έχεις μεγάλο ανταγωνισμό, οπότε θα πρέπει να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα, αν θέλεις να βγεις νικητής και να δρομολογήσεις αποτελεσματικά τις υποθέσεις σου, είτε αυτές αφορούν στον επαγγελματικό σου τομέα είτε στον αισθηματικό.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, φίλε Υδροχόε, αλλά πρόσεχε, γιατί δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Μην κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης, αλλά βάλε τον ερωτισμό σου να δουλέψει, πέρνα χαλαρά και θα δεις πως όλα θα ξεχαστούν! Εσύ που ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, οργάνωσε μία εκδρομή ή κάνε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα τα βράδια σου και άσε την γοητεία και το σεξ απήλ σου να εκφραστούν, ώστε να προσελκύσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Δεν θα χάσεις!!!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, απόφυγε αυτήν την εβδομάδα τις υπερβολές και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες, που σε αγχώνουν αρκετά. Δείχνεις μεγάλη εργατικότητα και συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς, γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ξεκινάει μία εβδομάδα κατά την οποία αρχίζεις να βλέπεις πολλές καταστάσεις από μία διαφορετική, πιο αισιόδοξη σκοπιά. Από τη μία ο Ερμής, που θα κάνει την είσοδο του στον Λέοντα από την Τρίτη και μετά, και από την άλλη η Αφροδίτη, που θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στους Διδύμους την Τετάρτη, θα σε ευνοήσουν, με αποτέλεσμα η χαμένη ηρεμία να έρχεται ξανά στην καθημερινότητά σου, κι εσύ να αρχίζεις να σκέπτεσαι μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα. Οι μέρες θα είναι ιδανικές για να ασχοληθείς ουσιαστικά και αποδοτικά με όλα τα θέματα που σε έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα και να βρεις τις πιο συμφέρουσες λύσεις, για την επαγγελματική σου πορεία και την συναισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές
Τα ερωτικά των Ιχθύων είναι σε πολύ καλό δρόμο. Τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άσε κατά μέρος τους εγωισμούς, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και μην κάνεις συζητήσεις για προβλήματα που έχουν περάσει, γιατί αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική! Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις και άκρως ενδιαφέρουσες προσκλήσεις, από το άτομο που έχετε ερωτευτεί.

Επαγγελματικές
Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα, φίλε Ιχθύ, αρκεί να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Φρόντισε, σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου, να μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα και να σκεφτείς πρώτα τα λεγόμενά τους. Ακολούθησε την διαίσθησή σου και μετά πάρε τις ανάλογες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, αλλά μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα παρασυρθείς και θα βγεις εκτός προϋπολογισμού, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν αντέχει η τσέπη σου.

Read More

And More