Μαλού: “Λέτε να τρέχει τίποτα με κάποια άλλη; Τι συμβαίνει;”

Η δική μου ιστορία είναι πολύ περίεργη…

Έχω σχέση εξ’ αποστάσεως εδώ και τρία χρόνια. Με το παιδί είμαστε από διαφορετικές πόλεις. Γνωριστήκαμε εντελώς τυχαία κι έκτοτε έχουμε συναντηθεί όχι και πολλές φορές, όπως θα ήταν το ιδανικό, λόγω διαφόρων προβλημάτων κυρίως από μέρος του.

Πολλές φορές ισχυρίζεται ότι του τυχαίνουν διάφορα και πως δεν γίνεται να βρεθούμε.

Τις τελευταίες μέρες εγώ έχω άδεια και του είπα οτι θα πάω να τον δω. Στην αρχή συμφώνησε και χάρηκε. Αργότερα όμως μου είπε πως θα ήταν καλύτερα να μην πάω.

Μαλώσαμε κι έχει γενικά αλλάξει η συμπεριφορά του. Σαν να μην θέλει να πάω για κάποιο λόγο. Λέτε να τρέχει τίποτα με κάποια άλλη; Τι να συμβαίνει;

Θέλω άμεσα τη γνώμη σας…

Μαλού

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Auto pou tha ekana si -gou- ra sthn thesh sou einai na phgaina xwris na ton proeidopoihsw kai na tou zhtousa ekshghseis.

    An se dei kai xarei,shmainei pws ola einai mia xara.
    An fwnaksei kai taraxtei,zhtas na sou pei thn alhtheia,pairneis ta pragmatakia sou kai ton afhneis oristika!
    Aplo! 😉

  2. πες μας πιο πολλές λεπτομερειες για να καταλάβουμε!Οπως π.χ τι δικαιολογίες βρίσκει κάθε φορά; Ρωτάω γιατί φαντάζομαι το καταλαβαινεις ότι δεν γίνεται να υπάρχει σχέση 3 χρόνια και να μην βρίσκεστε.Οταν θέλεις πολύ να δεις τον άλλον πάντα βρίσκεις χρόνο έστω και 2 ώρες.Εχετε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση;Που και πάλι δεν το δικαιολογεί.Πάντώς αν η σχέση σας βασίζεται μόνο στο τηλεφωνο και στο ιντερνετ, όσο σκληρό και αν ακούγεται…μαλλον εχει κ μια δευτερη ζωη!!Καλή τύχη κοριτσάκι…

  3. Ουτε καν σχεση εξ αποστασεω δεν εχεις !!!!!!
    Εισαι με καποιον εδω και 3 χρονια !!!!!!!!!!!! Και δεν εχετε βρεθει και πολλες φορες !!!!!!

    Καλα κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου με ανεση .

    Οχι μονο τρεχει κατι με καποια αλλη ….απλα εχει ανετα αλλη κανονικη σχεση εκει που ειναι .

    Εσυ δεν μπορω να καταλαβω τι κανεις ?

    Κοιτα να βρεις καποιον εκει που μενεις και κανεις μια σωστη σχεση και οχι να κοροιδευεις τον εαυτο σου απο μονη σου .

    Keep Walking

  4. Όχι, μόνο σχέση, γάμο και παιδιά θα μπορούσε να έχει και να μην το ξέρεις!!!!Προσγειώσου, δεν γίνεται να έχεις σχέση με κάποιον που δεν τον βλέπεις, παρά μόνο του μιλάς στο τηλέφωνο και του γράφεις στο ίντερνετ!!!

  5. Βρε Μαλού…..μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου! Εννοείται πως έχει άλλη!!!

  6. Σίγουρα κάτι παίζει… Δεν γίνεται να έχεις με κάποιον σχέση και να μην θέλει να σε δεί, δεν γίνονται αυτά!! Έκτός και να έχει κάποιον άλλο πιο σοβαρό λόγο τον οποίο θα μπορούσε να σου εξηγήσει… Σχέση εξ’ αποστάσεως όμως δεν είναι και ότι καλύτερο και το σίγουρο έιναι ότι δεν κρατάνε για πολύ και ειδικά αν δεν υπάρχει πραγματική αγάπη.. Πρέπει να κάνεις κάνει να μάθεις τι ακριβώς συμβαίνει και στη συνέχει ανα τον χωρίσεις όσο είναι νωρίς πρίν στο κάνει αυτός, μετά θα είναι χειρότερα πίστεψέμε με…

  7. pigaine aproeidopoieta kai des ti sumvainei. prin pas, pare ton tilefwno sa na min trexei tipota, rwtise ton pws tha perasei ti mera tou tin idia mera pou skopeueis na pas alla deikse emmesa oti oute 1 sto ekatommurio dn yparxei periptwsi na mporeseis na ton deis apo konta..kai meta pigaine kai xtupa to koudouni tou sa na min trexei tipota ki o theos voithos..

  8. koritsia omws mou milaei sxedon olh th mera sto thl…opote den ergazetai..k sto katw katw an eixe k mia deuterh zwh opws uposthrizete se emena gia poio logo na milaei? irene mou leei pws 8a exei douleia pws 8a ton piezw k tetoia..

  9. Πιστεύω πως έχει σχέση (κανονική) στην πόλη του. Και σε σένα μιλάει όταν η κοπέλα του δουλεύει ή είναι στο σπίτι της ή για κάποιον άλλο λόγο δεν μπορεί να είναι μαζί του. Σου μιλάει γιατί του αρέσει το φλερτ που έχετε, για να περνάει την ώρα του. Λόγια είναι, όχι ΠΡΑΞΕΙΣ!!! Συμφωνώ με τα κορίτσια που λένε να πας στην πόλη του ξαφνικά να δεις και μόνη σου τι γίνεται. Καλή τύχη!!Μακάρι να είναι όλα καλά!!!

  10. Και επειδή σου μιλάει συνέχεια στο τηλ, εμένα δεν μου λέει κάτι… Έχουν δεί τόσα τα μάτια μου και είμαι μόλις 20 χρονών!! Ευτυχώς όμως δεν έχουν συμβεί σε μένα… Δεν γίνεται να είσαι με κάποιον και να μην θέλει να πάς να τον δείς, θα έπρεπε να πετάει από τη χαρά του.. Έστω και δουλειά να έχει θα ήταν χαρούμενος και μόνο που θα πήγαινες εκεί, δεν υπάρχουν δικαιολογίες.. Δεν θέλω να σου βάζω υποψίες για να τον χωρίσεις, προς Θεού, αλλά πρέπει κάτι να κάνεις για να σιγουρευτείς ότι όντως σε αγαπάει και δεν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή του.. Εμένα αυτό που σου είπε η Όλγα μου φαίνεται καλή ιδέα… Δεν έχει να χάσεις και τίποτα! Εκτός αν τα πάρει μαζί σου επειδή πήγες απροειδοποίητα και ότι και καλά δεν τον εμπιστεύεσαι, τότε… Τα συμπεράσματα δικά οσυ!!

  11. Μην παραμυθιαζεσαι.Αν αποφευγει να συναντηθείτε κατι παιζει.Αλλα δεν ξερεις τι? Μπορει να εινα με καποια που ειναι κ με αλλον κ γι αυτο βρισκει χρονο να σου μιλαει,μπορει με παντρεμένη ,μπορει να εχει κανονικη σχεση κ να μιλαει σε εσενα σαν σε φιλο του..Μπορει να καταλαβει καποιος οτι μιλαει στην κοπέλα του (δλδ εσενα) η μιλαει πιο τυπικα?Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην υπάρχει κάτι.Μαλλον εχει προβληματικη σχεση εκει κ σε θελει για καβάντζα.
    Πρέπει να ανακαλύψεις τι γινεται ομως ,οπωσδηποτε για να ανοιξεις τα μάτια για να δεις τι θα κάνεις στη ζωή σου.Να προχωρησεις .

  12. Δεν μου φαίνεται οτι έχεις σχέση απο όσα γράφεις. Ψευδαίσθηση σχέσης μάλλον.
    Και ναί έχει άλλη. Εδώ στην ίδια πόλη είσαι και έχουν άλλη, πόσο μάλλον να ζείτε και σε διαφορετικές πόλεις.

  13. ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ?Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ Κ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ!ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ(ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΗ) ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΣΚΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ?ΑΣΤΟΝ ΤΩΡΑ Κ ΖΗΣΕ!ΝΑΙ ΜΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΑΝ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ…

  14. Κ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΟΤΑΝ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ..ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΝΕΝΟΣ Κ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Κ ΤΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ

  15. Σε απασχολούν άλλα πράγματα από αυτά που θα έπρεπε καλή μου Μαλού. Εσύ δε θα ήθελες να έχεις
    μα σχέση με κάποιον ο οποίος μπορεί να σε πάρει μια
    αγκαλιά όταν είσαι άρρωστη, όταν έχεις προβλήματα,
    όταν είσαι χαρούμενη,όταν τέλος πάντων έχεις τη φυσική
    ανάγκη για επικοινωνία ή sex? Ένα ακουστικό τηλεφώνου δε τα χαρίζει αυτά. Μη σε απασχολεί τι κάνει αυτός. Ασχολήσου με τη ζωή σου γιατί ,όπως όλων μας είναι μικρή, και δώσε στον εαυτό σου κάτι
    που να του αξίζει. Όχι, ότι και να λές σε κανέναν δεν αξίζει αυτό.

  16. Μαλου μου τελικα εκανες κάτι;Ενημερωσε μας αν θέλεις.Φιλάκια

  17. xwrisame….alla ton skeftomai

  18. maloy pes mas leptomereies ti egine telika kai xwrisate?

  19. tou eipa oti sen mou aksizei kopelies

  20. τελικά μάθαμε αν υπάρχε κάτι άλλο στη ζωή του και γιατί δεν βρισκόσασταν τόσο καιρό;

  21. dustuxws.paradexthke oti me apathse

  22. maloy kana neo me th sxesh soy ex apostasews exeis h akoma den milate?

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More