Έτοιμη να ντυθεί νυφούλα η Αμαρυλλίς!

Σαν παντρεμένη ζει πια η Αμαρυλλίς με τον εδώ και 13 χρόνια σύντροφό της Κώστα Μάτσικα και δηλώνει πολύ ερωτευμένη και έτοιμη να ντυθεί νυφούλα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που κρατά χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της, εξομολογείται πως βιώνει την απόλυτη ευτυχία και ότι ο γάμος δεν θα αργήσει να έρθει.

/

Μιλώντας στο “Thema People” η Αμαρυλλίς δήλωσε για τον άντρα της ζωής της: “Βιώνουμε μια σχέση ζωής και έτσι σύντομα θα έρθει και το επόμενο βήμα. Ο γάμος είναι μέσα στα σχέδιά μας, αλλά δεν έχει προγραμματιστεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έλλειψης χρόνου. Θα έρθει και η τελετή, όμως ουσιαστικά ζούμε σαν παντρεμένοι”.
Το σίγουρο, πάντως, είναι πως η Αμαρυλλίς θέλει να κάνει θρησκευτικό γάμο: “Θέλω την ευλογία της εκκλησίας στο γάμο μου, πιστεύω πολύ στον Θεό. Έχω νιώσει τον Θεό κοντά μου σε δύσκολες καταστάσεις, προσεύχομαι πολύ και νιώθω τη δύναμή του πολλές φορές δίπλα μου”.

/

Τέλος, για το αν θέλει να γίνει σύντομα μανούλα, εξομολογήθηκε: “Φυσικά, έτσι θα ολοκληρωθώ ως γυναίκα. Δεν με ανησυχεί καθόλου το θέμα της εγκυμοσύνης και της μητρότητας. Θέλει δύναμη για να συνδυάσεις τους ρόλους της μητέρας και της τραγουδίστριας. Βλέπω, όμως, τόσες καλλιτέχνιδες που είναι καλές μανάδες χωρίς να παραμελούν τη δουλειά τους. Επομένως, γιατί να μην τα καταφέρω και εγώ;”

/

Read More

And More