Νέα ιδέα για μανικιούρ! Σχέδιο με… το πρόσωπο του φίλου σου!

Άλλες δηλώνουν την αγάπη τους με ένα tattoο και άλλες επιλέγουν μια πιο προσωρινή λύση για να δείξουν πόσο ερωτευμένες είναι! Μεταξύ άλλων και η Katy Perry η οποία τόλμησε να “ντύσει” τα νύχια της με το πρόσωπο του αρραβωνιαστικού της Russel Brand.

Που, πώς, πότε…
Η Katy Perry εμφανίστηκε στα MTV Video Music Awards με… φλούο αποχρώσεις στα μαλλιά (ναι, αυτό προσέξαμε πρώτα!) και νύχια που αποτύπωναν το πρόσωπο του αρραβωνιαστικού της Russel Brand σε δέκα διαφορετικές πόζες, μια για κάθε νύχι!

Λίγο πριν, η ίδια είχε ανεβάσει photo στο Twitter της επιδεικνύοντας περίηφανη το νέο της μανικιούρ- δώρο στον αγαπημένο της με τον οποίο έκλεισαν αισίως έναν χρόνο σχέσης, γράφοντας ” @katyperry I’m hosting my own awards (#RBMA’s) you win. See you wednesday (in LA).”

Θα το τολμούσες ποτέ; Όποια κι αν είναι η απάντησή σου, ένα είναι σίγουρο: τα τελευταία χρόνια τα νύχια μετουσιώνονται σε καμβά πάνω στον οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πάντα! Ακόμη και να φωνάξουμε το πόσο ερωτευμένες είμαστε! Κι αν αλλάξουμε γνώμη, ένα ασετόν αρκεί για να το(ν) σβήσουμε για πάντα από τη ζωή μας! Εν τω μεταξύ, θα έχουμε καταφέρει να τον έχουμε… του χεριού μας!

Read More

And More