Έ. Τόλη φωτογραφίζεται με την οικογένειά της: Παραλίγο να διαλύσω τον γάμο μου μετά την πρώτη εγκυμοσύνη!

Η Έλσα Τόλη που για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, αλλά και την παρουσίαση σήμερα ζει πιο ευτυχισμένη από ποτέ με την οικογένειά της! Η ίδια φωτογραφίζεται για το περιοδικό “ΟΚ” με τον 36χρονο σύζυγό της και γνωστό μπασκετμπολίστα, Αποστόλη Κουτρούλια και τα δύο της παιδιά, την 2χρονη Τερψιχόρη-Νταϊάνα και τον μόλις δύο μηνών γιο της.

H στιγμή που πήρε για πρώτη φορά αγκαλιά τον γιο της

“Ο ερχομός ενός μωρού είναι κάθε φορά ένα θαύμα. Τόσο ο Αποστόλης όσο κι εγώ νιώσαμε για άλλη μια φορά ευλογημένοι. Έκλαιγα από χαρά και ανακούφιση έπειτα από 9 μήνες προσμονής.”

Ταλαιπώρησε στη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της τον Αποστόλη με ιδιοτροπίες και απαιτήσεις;

“Ιδιότροπη εγώ; (γέλια) Η σημαντικότερη αλλαγή που παρατήρησα στον εαυτό μου ήταν ότι έγινα πολύ πιο ευσυγκίνητη. Είμαι που είμαι γενικά πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, που δεν θέλει και πολύ για να δακρύσει, οπότε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου έκλαιγα με το παραμικρό. Αν είχε στην τηλεόραση καμιά ταινία με θιοθετημένα παιδιά ή με κουτάβια, το δάκρυ έπαιφτε κορόμηλο. Αλλά και τα νεύρα μου ήταν λίγο στα πάνω τους.”

Οι δυσκολίες που πέρασε μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη

“Μετά την πρώτη μου εγκυμοσύνη πέρασα επιλόχεια κατάθλιψη, αν και δεν ήθελα να το παραδεχτώ. Είχα τάσεις φυγής, δεν ήμουν ικανοποιημένη με τίποτα, τσανωνόμουν για το παραμικρό με τον σύντροφό μου γιατί σε καθετί που συνέβαινε έδινα τεράστιες διαστάσεις. Έβλεπα φαντάσματα… Παραλίγο να διαλύσω το γάμο μου…”.

Κάποιες στιγμές ένιωσε άσχημα με τα παραπανίσια κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της

“Υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι άσχημα με το κορμί μου, αλλά ξέρω καλά ότι με το άγχος δεν γίνεται τίποτα. Ακολουθώ μια διατροφή χωρίς υδατάνθρακες, σε συνδυασμό πάντα με γυμναστική. Μου έχουν μείνει ακόμα επτά κιλά που πρέπει να χάσω για να φτάσω στα πενήντα δύο που ήμουν όταν ασχολούμουν με το μόντελινγ Δεν ξέρω αν το σώμα μου θα επανέλθει ποτέ, αλλά εγώ και 55 κιλά να πάω θα είμαι ευχαριστημένη. Ξέρεις τι έκανα; Έδωσα στην αδελφή μου τα πιο στενά μου τζιν και της έχω πει ότι, μόλις χάσω τα κιλά μου, θα τα πάρω πίσω.”

Της λείπει η τηλεόραση;

“Μου λείπει πολύ και όχι ως προβολή, αλλά από άποψη δουλειάς. Θα ήθελα πολύ να έχω μία δουλειά που ξέρω καλά να την κάνω, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα το έχω κάπως βάλει στην άκρη ως σκέψη. Αν ερχόταν μία τηλεοπτική πρόταση που θα με ενδιέφερε, θα την αποδεχόμουν με μεγάλη χαρά.”

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More