Σάκης Ρουβάς: Έτσι ξετρελαίνει τις θαυμάστριές του!

Σε μία όμορφη φάση της ζωής του βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς και μπορεί κανείς να το διαπιστώσει από τη δραστηριότητά του στα social media. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μοιράστηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μία οικογενειακή φωτογραφία από καλοκαιρινές διακοπές θέλοντας να δείξει πόσο δεμένοι και αγαπημένοι είναι. Η συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα έκανε ρεκόρ like για τα ελληνικά δεδομένα!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις


Δεν ήταν όμως το μοναδικό μήνυμα που πέρασε ο Σάκης το Σαββατοκύριακο μέσα από τα social media καθώς φρόντισε να τονίσει. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παδικού Καρκίνου, πόσο σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις περισσότερα

Λίγες ώρες αργότερα, ξετρέλανει τις θυαμάστριές του αναβέζοντας την παρακάτω φωτογραφία. Ο Σάκης ποζάρει χαμογελαστό, με αξύριστο look και εύχεται στις “ρουβίτσες” του αλλά και σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους -που αγγίζουν τις 110 χιλιάδες- καλή εβδομάδα.


Την ίδια ώρα, συνεχίζει τις παραστάσεις για το θεατρικό υπερθέαμα “Ηρακλής, Οι 12 Άθλοι” με μεγάλη επιτυχία στο Pantheon Theater!

Read More

And More