J. Aniston: το μυστικό που δεν έχει αποκαλύψει ποτέ για τα μαλλιά της!

Μας αρέσει πολύ να μαθαίνουμε beauty μυστικά από διάσημες. Και, όπως έχουμε ξαναπεί, ειδικά όταν αυτές οι διάσημες έχουν και υπερτέλεια μαλλιά και υπερτέλεια επιδερμίδα και… guess what (!) υπερτέλειο σώμα υπάρχουν πολλοί λόγοι παραπάνω!

Στην προκειμένη μιλάμε για την Jennifer Aniston η οποία έδωσε συνέντευξη στο αμερικάνικο Glamour και είπε 4-5 ενδιαφέροντα πράγματα. Και σου μεταφέρουμε και τα 4-5!

Το αγαπημένο της χτένισμα όλων των εποχών:
“Beachy κυματισμοί σε μακριά μαλλιά που να δείχνουν εντελώς φυσικοί. Είμαι περισσότερο εγώ!”.

Το μυστικό που δεν έχει αποκαλύψει ποτέ για τα μαλλιά της:
“Δεν μου άρεσε ποτέ το Rachel cut (aka το χτένισμα που είχε στα Φιλαράκια). Δεν μπορούσα με τίποτα να χτενίσω τα μαλλιά μου μόνη μου! Χρειαζόμουν συνέχεια τον κομμωτή μου (aka2 Chris McMillan) για να μου τα φτιάχνει! Δεν έχω κανένα ταλέντο με το πιστολάκι και τις βούρτσες!”.

Το καθημερινό beauty routine των μαλλιών της:
“Θα τα λούσω, θα τα χτενίσω και μετά θα βάλω κρέμα styling και θρέψης και θα τα αφήσω να στεγνώσουν φυσικά”.

Το βραδινό beauty routine για τα μαλλιά της:
“Βάζω το Living Proof Night Cap Overnight Perfector (check εδώ) στα μαλλιά μου πριν πέσω για ύπνο. Γιατί να βάλω κρέμα στα μαλλιά μου το βράδυ; Γιατί απορροφάται γρήγορα και δεν βαραίνει τα μαλλιά. Αυτό το κάνω μια φορά την εβδομάδα και ορκίζομαι δεν κάνει καμία ζημιά στα μαξιλάρια μου!”.

Εκείνο το beauty… πράγμα που της λείπει:
“Έχω ξεχάσει αυτόν τον goth συνδυασμό με τα σκούρα χείλη και το λευκό make up. Είναι κάτι που δεν κάνω πια! Επίσης, μου λείπει αυτό το look που μου αρέσει πολύ σε έναν άντρα: το ξυρισμένο και καθαρό πρόσωπο. Και το αξύριστο είναι ωραίο αλλά η απαλή επιδερμίδα είναι πολύ καλύτερη!”.

Αγαπημένα beauty… ελαττώματα:

“Μου αρέσουν πολύ τα σημάδια. Τα βρίσκω sexy”.

Το πιο αγαπημένο της άρωμα στον κόσμο:
“Η παραλία. Ο συνδυασμός από το νερό της θάλασσα, την άμμο και του αντηλιακού λαδιού, όλες αυτές οι μυρωδιές! Τις λατρεύω!”.

Το πρώτο της άρωμα:
“Το πρώτο μου άρωμα ήταν το Miss Dior. Άρχισα να το φοράω περίπου στα 11-12″.

Τι έχει πάντα στην τσάντα της:
Lip balm και κρέμα χεριών!”.

Read More

And More