Ο Μ. Χατζηγιάννης μιλάει στο TLIFE για το καλοκαίρι του και τη Ζέτα! Δες το βίντεο.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη, λίγο πριν κλείσει την καλοκαιρινή του περιοδεία με την καθιερωμένη συναυλία του στο Λυκαβηττό.

Ο τραγουδιστής αγαπάει ιδιαίτερα το κοινό της συμπρωτευούσας αφού πηγαίνει πολλά χρόνια όχι μόνο με την ιδιότητα του τραγουδιστή αλλά και σαν απλός επισκέπτης. “Νιώθω σαν να είναι το δεύτερο μου σπίτι. Έχω πάρα πολλούς φίλους. Έχω αναπτύξει γερές φιλίες που κρατάνε στον χρόνο. Είναι μία δυνατή αιτία για να βρίσκομαι στην πόλη. και βέβαια το κοινό της Θεσσαλονίκης με στήριξε από τα πρώτα μου βήματα και δεν το ξεχνώ ποτέ“, δηλώνει στο TLife o Μιχάλης.

Στην συναυλία δεν παρέλειψε να τραγουδήσει το καλοκαιρινό του hit “Το καλοκαίρι μου” και φυσικά μας μίλησε για το δικό του υπέροχο καλοκαίρι. Εκτός από τις συναυλίες που γέμισαν τον χρόνο του και το πρώτο βήμα για μία διεθνή καριέρα, ο τραγουδιστής πέρασε ευχάριστες στιγμές με πολύ αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία οι φήμες τον θέλουν να διατηρεί δεσμό. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για όλα όσα ακούστηκαν για τις κοινές τους διακοπές!

Δες τι μας απάντησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την Ζέτα αλλά και για τα μελοντικά του σχέδια:

Ρεπορτάζ: Τάσος Λεοντιάδης

Read More

And More