O πιο στιλάτος destinator για το αυτοκίνητο έχει την υπογραφή.. Folli Folie!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα navigator μέσα στο αυτοκίνητο σε έχει σώσει από το που βρίσκεσαι μέχρι και για το ποιός είναι ο πιο σωστός τρόπος να φτάσεις στον προορισμό σου. Κι επειδή σε εμάς τις γυναίκες δεν αρκεί μόνο η πρακτικότητα, αφού παραδέξου του, η εμφάνιση και το στιλ ακόμη και στα αξεσουάρ gadgets μετράει, πάντα μας κάνει να ψάχνουμε για μοδάτα πράγματα που και την δουλειά μας θα κάνουνε και θα προδίδουν πως είμαστε απόλυτα ενημερωμένες.

Έτσι φαίνεται σκέφτηκε και η εταιρία ΜLS που κυκλοφόρησε το πολύ στιλάτο Τalk&Drive in Style destinator σε συνεργασία με την εταιρία συνώνυμο της θηλυκότητας, Folli Follie!

Το destinator είναι μαύρο, κομψό κι αρκεί να του μιλήσεις για να σου δείξει τον δρόμο! Αυτή την πολύ στιλάτη καινοτομία παρουσίασαν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Golden Hall κι από το μεγάλο party δεν έλειψαν τα πολύ λαμπερά πρόσωπα που έμειναν ενθουσιασμένα από τον γυναικείο oδηγό πλοήγησης.


Αφροδίτη Πηγή, Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Κατερίνα Καινούριου

Αθανασία Μπίδιου, Τρύφωνας Αλευρίτης , Ελεάνα Παγουλάτου

Αξίζει να σου αναφέρω πως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η πολύ όμορφη, Δούκισσα Νομικού. Και πληροφορία που θα σου αρέσει πολύ είναι πως μαζί με την αγορά του Talk and Drive in Style destinator η μαύρη chic θήκη είναι δώρο!

Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις στον εαυτό σου ένα στιλάτο και πρακτικό δώρο που θα σου διευκολύνει με κομψό τρόπο τη ζωή!

Read More

And More