Ο εμίρης του Κατάρ πάντρεψε ένα ζευγάρι Ελλήνων! Δες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο

Ο παραμυθένιος γάμος της Λίνας Κυροπούλου και του Ζανή Χαλά, με κουμπάρο τον Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Κατάρ. Η Ντόχα έζησε για λίγες μέρες σε ελληνικούς ρυθμούς.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, από τον Ελληνα πρόξενο στο Κατάρ, παρουσία του πρεσβευτή μας Ιωάννη Μεταξά, στο πολυτελές ξενοδοχείο La Cigale. Ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στην εντυπωσιακή αίθουσα χορού του ξενοδοχείου Al Wajba με 200 καλεσμένους.

Τη μουσική επιμελήθηκε Έλληνας DJ που έκανε ένα πάντρεμα ελληνικών, αραβικών και διεθνών επιτυχιών ενώ την ίδια μείξη επιχείρησαν και στο μενού της βραδιάς.

Ο Αλ Θάνι είχε φροντίσει όλα να είναι άψογα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε οι προσκεκλημένοι του να περάσουν αξέχαστα.

Η γνωριμία της Λίνας και του Ζανή με τον σεΐχη

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν ο 62χρονος σήμερα “Κροίσος” επισκέφτηκε για πρώτη φορά το κατάστημα Carpo στο Λονδίνο. Ένα ελληνικό κατάστημα με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, ξεχωριστές σοκολάτες και διάφορα ακόμα προϊόντα από την Ελλάδα. Η αδυναμία του πάμπλουτου Άραβα άλλωστε για την χώρα μας είναι πολύ γνωστή!

/

Στο κατάστημα αυτό εργάζονται η Λίνα και ο Ζανής. Εκεί τους γνώρισε και στη συνέχεια ανέπτυξε και στενή φιλία με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, Κώστα Κοντόπουλο ο οποίος είναι συγγενής της νύφης.

Όταν λοιπόν έμαθε για τον γάμο, για να τους δείξει την εκτίμησή του θέλησε να γίνει ο ίδιος κουμπάρος. Έτσι τους προσκάλεσε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τους στο Εμιράτο.

Read More

And More