Όλα τα ”κορίτσια του Θέμου” και το ρεκόρ που έσπασε η Δούκισσα Δούκισσα

Την τελευταία χρονιά της διανύει η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή. Το τηλεοπτικό δίδυμο θα ολοκληρώσει των κύκλων των εκπομπών με το “Όλα μπιπ”. Τον φετινό τίτλο τον εμπνεύστηκε η Δούκισσα Νομικού, τους το πρότεινε και το κράτησαν. Η όμορφη παρουσιάστρια είναι άλλωστε πολύ σημαντικό κομμάτι της εκπομπής και δεν είναι τυχαίο ότι διατηρεί το ρεκόρ από όλα τα κορίτσια που πέρασαν από δίπλα τους.

Όταν η Δούκισσα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και δήλωνε στον Θέμο ότι θέλει να βρεθεί στο πλευρό του

Είναι η τρίτη χρονιά για εκείνη ως “κορίτσι του Θέμου” και σίγουρα έχει ξεχωρίσει και ο ρόλος της είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με αυτόν των προγενέστερων. Αυτό είναι που της δίνει και το προβάδισμα από την Όλγα Φαρμάκη που επίσης έμεινε για τρεις σεζόν στο πλευρό των δύο παρουσιαστών. Αν συνεχιζόταν η εκπομπή, η Δούκισσα θα ήταν η σίγουρη επιλογή.

Η Δούκισσα είναι εκπληκτική και κάνουμε παρέα κι εκτός τηλεόρασης. Είναι καθωσπρέπει και πολύ ζεστός άνθρωπος. Έχει πολύ καλή αγωγή από τους γονείς της και ξέρει να συμπεριφέρεται. Σέβεται, αγαπάει τους ανθρώπους και δεν διεκδικεί πράγματα που δεν της ανήκουν”, εξηγεί σε συνέντευξή του στο περιοδικό People ο Βαγγέλης Περρής.

Ο δημοσιογράφος δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία του στον Δουκισσάκο όπως συνηθίζει να την αποκαλεί. Δεν είναι λίγες και οι φορές που την έχει φιλοξενήσει στο νησί του τη Σύρο. Με πρόσφατη στις αρχές της εβδομάδας που η παρουσιάστρια του Dancing with the stars βρέθηκε στο κυκλαδίτικο νησί για φωτογράφιση! (δες εδώ λεπτομέρειες)

Η Δούκισσα κατάφερε να ξεχωρίσει και μέσα από την εκπομπή. Ωστόσο, είχε ήδη διαγράψει την δική της πορεία, ενώ δεν σταμάτησε ποτέ να κάνει παράλληλα επαγγελματικά βήματα.

Έχουν περάσει όμως από το ίδιο πόστο πολλά ακόμα κορίτσια που όταν βρέθηκαν στο πλευρό του Θέμου ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Η εκπομπή ήταν η αφετηρία για μια λαμπρή πορεία στη συνέχεια…“Όλες είχαν το στίγμα που θέλαμε να δώσουμε εκείνη την εποχή. Πάντα τα κορίτσια της εκπομπής είχαν ένα ρόλο”, λέει ο Βαγγέλης στην ίδια συνέντευξη. Όλες είχαν ως κοινό χαρακτηριστικό ότι ήταν όμορφες. Επίσης, ήταν -η καθεμιά με τον δικό της τρόπο- σέξι!

Σε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάναμε με τον Θέμο, υπήρχαν γύρω μας ωραία κορίτσια, όμορφες δημοσιογράφοι. Θέλαμε να καταρρίψουμε το ταμπού ότι οι ωραίες δεν έχουν μυαλό και νομίζω πως τα καταφέραμε”, λέει με χιούμορ. Ποια ήταν όμως τα “κορίτσια του Θέμου”;

Πρώτη διδάξασα ήταν η Ιωάννα Λίλλη η οποία κάθισε και δεύτερη χρονιά.

Την σκυτάλη παρέλαβε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στον ίδιο ρόλο είδαμε και την Γωγώ Μαστροκώστα.

“Κορίτσι του Θέμου” ήταν και η Δέσποινα Καμπούρη.

Από το ίδιο πόστο πέρασε, όπως είπαμε, και η Όλγα Φαρμάκη.

Εκείνη που παρέδωσε την σκυτάλη στην Δούκισσα ήταν η Λάουρα Νάργες.

Από την εκπομπή έκαναν το περασμά τους όμως και η Όλγα Φαρμάκη, η Ναστάζια Μητροπούλου, η Σάσα Μπάστα, η Αφροδίτη Λασκούδη, η Γωγώ Βαϊνά, η Κάτια Δέδε, η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, η Έφη Κυριάκου αλλά και η Χριστίνα Στεφανίδη.

Read More

And More