Μ. Βερνίκου: Οι απίστευτες φωτογραφίες που έβγαλε στο ταξίδι της στον Αμαζόνιο!

Είναι από τις γυναίκες που σου δίνει πολλούς λόγους για να την ζηλέψεις! Η Μαρίνα Βερνίκου είναι επιτυχημένη σε κάθε κομμάτι της ζωής της, έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια, έχει καταφέρει πολλά στα επαγγελματικά της, είναι μία πανέμορφη γυναίκα.

Ένας ακόμη λόγος που σε κάνει να την ζηλέψεις είναι και το ότι έχει κάνει ταξίδια σε μέρη που για τους περισσότερους υπάρχουν μόνο σαν ονομασίες στο χάρτη. Βέβαια, για εκείνη δεν υπάρχει πιο όμορφος προορισμός από την Ελλάδα. “Κανένα μέρος στον κόσμο δεν μπορεί να συγκριθεί με την Ελλάδα. Όσο ταξιδεύει κανείς τόσο το συνειδητοποιεί”, είχε πει στο TLIFE.

Εκτός από τα ταξίδια όμως η Μαρίνα Βενίκου λατρεύει και την φωτογραφία. Απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό καθετί που της κάνει εντύπωση και στη συνέχεια εντυπωσιάζει κι εμάς με τις φωτογραφίες αυτές! “Η αγάπη για την φωτογραφία ξεκίνησε όταν ήμουν έκτη δημοτικού και ο πατέρας μου μου αγόρασε την πρώτη μου φωτογραφική μηχανή. Από τότε δεν σταμάτησα να φωτογραφίζω”, είχε δηλώσει στο TLIFE. Μάλιστα, είχε κάνει και έκθεση το περασμένο καλοκαίρι!

Τις δυο αγάπες της τις συνδύασε και πρόσφατα αφού βρέθηκε για λίγες μέρες -ένα από τα τα μέρη που επισκέφτηκε- στον Περουβιανό Αμαζόνιο . Το τροπικό υγρό δάσος του Αμαζονίου καλύπτει το 60% της συνολικής του έκτασης του Περού παρόλο που η περιοχή είναι περισσότερο γνωστή για το βραχώδες τοπίο των Άνδεων. Δες μερικές από τις μαγικές εικόνες που τράβηξε!

Read More

And More