Με ποιον ήθελε να κάνει παιδί εκτός γάμου η Βάνα Μπάρμπα;

Σοκάρει την ελληνική showbiz η αποκάλυψη που έκανε ο Κώστας Ζουράρις για την Βάνα Μπάρμπα, για την οποία και αποκάλυψε πως του είχε ζητήσει να κάνουν μαζί ένα εξώγαμο παιδί.

Ο γνωστός πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Εγώ”, αποκάλυψε πως η γνωστή ηθοποιός, του ζήτησε να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί εκτός γάμου!
“Μια φορά, το 2001, μετά από μια απεργία για το σχέδιο Γιαννίτση, βρεθήκαμε με τη Βάνα και τη Ζωίτσα Λάσκαρη και καθίσαμε σε ένα καφενείο. Μου είπε λοιπόν: “να κάνουμε ένα παιδί μαζί”. Της απάντησα: “είναι υπέροχη ιδέα”. Ήμουν μεγάλος όμως, πια και τα γεροντόπαιδα ξέρεις, είναι επικίνδυνα. Αλλιώς ευχαρίστως θα τεκνοποιούσα μαζί της”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν του πρότεινε να γίνει άντρας της, αλλά μόνο να αποκτήσουν παιδί. “Γιατί να μην κάνει κανείς ένα παιδί με τη Βάνα Μπάρμπα; Με ποια να το κάνεις δηλαδή; Με τη Θάτσερ ή με τη Μέρκελ; Προφανώς και θέλεις με την Βάνα! Φαντάζεσαι να το κάνεις με τη Μέρκελ;”, είπε με μια δόση χιούμορ, ο Κώστας Ζουράρις.

Ο Κώστας Ζουράρις!

Read More

And More