BEST DRESSED: Τι φόρεσαν οι celebrities; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη της εβδομάδας

Κομψά φορέματα, ανδρόγυνο στιλ, λαμπερά φώτα και όλες οι νέες τάσεις της μόδας δεν θα μπορούσαν να μας κερδίσουν περισσότερο την προσοχή από το να είναι φορεμένες από επώνυμες φίλες μας. Οι celebrities κυκλοφόρησαν και οι επιλογές τους στο ντύσιμο μας άρεσαν πολύ. Όπως συνηθίζει κάθε εβδομάδα το TLIFE συγκεντρώνει τις πιο καλοντυμένες κυρίες, σου τις παρουσιάζει και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις την πιο καλοντυμένη.

Εμείς για αυτήν την εβδομάδα ξεχωρίζουμε την εντυπωσιακή Diane Kruger. Εσύ τι λες; Ψήφισε τη δική σου προτίμηση και ανάδειξε την πιο καλοντυμένη!


H Diane Kruger έκανε μία από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της εβδομάδας που μας αποχαιρετά επιλέγοντας μαύρο φόρεμα με διαφάνεια Thakoon και το συνδύασε με μεταλλικά παπούτσια Jimmy Choo και σκουλαρίκια Stephen Webster. H Eva Mendes φαίνεται να αγαπάει πολύ την ιταλική μόδα αφού δεν σταματάει να επιλέγει δημιουργίες του δίδυμου Dolce&Gabbana. H πάντα chic Jessica Alba επέλεξε παντελόνι με το trend της εποχής που δεν είναι άλλο από το κολάζ και το συνδύασε με τοπ μαύρο. Και τα δύο έχουν την υπογραφή Fendi ενώ τα ιδιαίτερα γοβάκια της είναι Elizabet and James.


H εγκυμονούσα Kate Middleton επέλεξε πράσινο παλτό με κεντημένη μαύρη λεπτομέρεια. Η επίσης εγκυμονούσα Kim Kardashian συνδύασε το δερμάτινο παντελόνι από την προσωπική της συλλογή με φόρεμα μαύρο από δαντέλα και κεντημένες πέτρες Rob Zangardi. H Natalia Vodianova επέλεξε πολύ κομψό μαύρο φόρεμα και nude peep toes με την υπογραφή Dior.


H Selena Gomez βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής με pencil φόρεμα Antonio Berardi και γόβες Nicholas Kirkwood. Η ηθοποιός Rosario Dawson περπάτησε το κόκκινο χαλί με λαμπερή κατακόκκινη δημιουργία Jenny Packham. H Chloe Sevingny με στενό φόρεμα με μεταλλική λεπτομέρεια του οίκου Chloe μας άρεσε πολύ.


Η Αlison Williamson φόρεσε pencil φούστα με παγιέτα που την συνδύασε με λευκό πουκάμισο και μακρύ μαύρο παλτό Νarciso Rodriguez. Η τσάντα της είναι Reed Krakoff. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό θα το έλεγες το σύνολο της Vanessa Hudgens που έχει την υπογραφή Naeem Khan. H Anne Hathaway με φλοράλ μακρύ φόρεμα σε πρωινή της βόλτα.

Read More

And More