Το hairstyling που λατρεύουμε σήμερα!

Οι κυματιστές, ανάλαφρες μπούκλες είναι κάτι κλασικό και αρκετά φορεμένο τόσο απο τις stars του Hollywood όσο και απο όλες εμάς. Αυτές οι μπούκλες όμως έχουν κάτι διαφορετικό. Ταιριάζουν τέλεια με light μακιγιάζ και δεν δείχνουν καθόλου στημένες! Και ενώ αυτό το τέλεια επιμελημένο- ατημέλητο look μοιάζει ιδανικό για να το δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι, μπορεί να κρύβει παγίδες. Γι’ αυτό είμαστε όμως εμείς εδώ, για να σε βοηθήσουμε να τις αποφύγεις προκειμένου να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα!

1. Όταν θέλεις να πετύχεις ανάλαφρες μπούκλες, το σημαντικό είναι ο όγκος. Χρησιμοποίησε έναν αφρό για όγκο σε νωπά μαλλιά κατά μήκος της τρίχας και ανακάτεψέ τα με τα δάχτυλά σου ώστε να πάει παντού. Δώσε έμφαση στις ρίζες.

2. Αν θέλεις πολύ εύκολο και γρήγορο αποτέλεσμα, πλέξε τα μαλλιά σου σε 2 γαλλικές κοτσίδες ενώ είναι ακόμα νωπά. Κοιμήσου έτσι και το πρωί που θα τα λύσεις θα χρειάζεται μόνο να τα φτιάξεις μόνο με τα δάχτυλά σου και λίγο αφρό.

3. Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το πρωί; Στέγνωσε τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας μια χοντρή βούρτσα. Στη συνέχεια, χώρισέ τα σε τούφες των τριών εκατοστών και γύρισέ τα στο ειδικό σίδερο για μπούκλες. Έπειτα, χώρισέ τα με τα δάχτυλά σου και ψέκασε με λακ.

4.Μην αγγίζεις! Το σημαντικότερο ίσως που πρέπει α θυμάσαι είναι να μην ακουμπάς καθόλου τα μαλλιά σου αφού τα φτιάξεις. Ναι, καθόλου! Το ξέρω, είναι δύσκολο να κρατήσεις τα χέρια σου μακριά απο τα μαλλιά σου αλλά σκέψου οτι αν τα αγγίζεις θα “πέσουν” 2 φορές πιο γρήγορα!

Tης Χριστίνας Σκαρμούτσου

Read More

And More