Άννα Λιβαθυνού: Η νέα παρουσιάστρια του Alter!

Αερά ανανέωσης φέρνει στο Alter η νέα λαμπερή μελαχροινή παρουσιάστρια του “TV Weekend”, που παίρνει τη σκυτάλη της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου από την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Ο λόγος για την Άννα Λιβαθυνού που βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την πρώτη εκπομπή της. “Τον τελευταίο καιρό έχω χάσει πέντε κιλά. Δεν ξέρω γιατί, μάλλον θα είναι από το άγχος μου για την εκπομπή. Θέλω να πάει καλά και να αρέσει στον κόσμο”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο Down Town και προσθέτει: “Με τις συνεχείς συσκέψεις και την προετοιμασία, τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα, τις αποκλειστικότητες που θέλουμε, που να προλάβω να φάω; Προχθές, με πήρε τηλέφωνο η μαμά μου και μου είπε να πάω να παραλάβω μια κούτα που μου έστειλε απ’ την Κόρινθο. Ήταν γεμάτη τάπερ με φαγητά”.
Όσον αφορά τον κόσμο και την απήχηση που θα έχει σε λίγο καιρό, που θα ξεκινήσει η εκπομπή, η ίδια αναφέρει ότι δεν είναι έτοιμη ακόμη για να αντιμετωπίσει τη δημοσιότητα. Ωστόσο, θέλει να έχει επαφή με τον κόσμο και να ακούει τα σχόλιά του, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να γίνει καλύτερη.
Παράλληλα, αποκαλύπτει πως από παιδί ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. “Έχω δουλέψει στην Espresso, στην Traffic, στο Επιτέλους Μαζί και για τέσσερα χρόνια στο Star. Αν σου πω όμως πως η παρουσίαση δεν ήταν η κρυφή μου επιθυμία δεν θα είναι αλήθεια”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ακόμη, η Άννα Λιβαθινού είναι πολύ χαρούμενη που θα παρουσιάσει το “TV Weekend”. “Θα παρουσιάζουμε από το lifestyle και τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μέχρι ειδήσεις από την επικαιρότητα”, σημειώνει η νεαρή παρουσιάστρια.
Τέλος για τη Βάσια Λόη, με την οποία είχε συνεργαστεί αναφέρει πως οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές, αλλά δεν ήταν φίλες. “Μπορεί να ήταν μια άψογη σχέση, αλλά ήταν επαγγελματική”αποκαλύπτει η Άννα Λιβαθινού.

Read More

And More