Με άρωμα … “Ράδιο Αρβύλα” ο Φώτης και η Μαρία ;

Εχουν σηκώσει τα μανίκια και έχουν πέσει με τα μούτρα στην δουλειά ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου. Το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο ετοιμάζεται να επανακάψει μέσα απο τον αέρα του Star και όπως μας έχει συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια, προσπαθεί να μας προσφέρει μία πραγματικά φρέσκια εκπομπή.

Ναι, ο Φώτης και η Μαρία προσπαθούν για ακόμα μία χρονιά, να βγουν στον αέρα με μία πραγματικά φρέσκια, νεανική ,πρωτόττυπη και εντελώς ανανεωμένη εκπομπή ,αφού όπως γωρίζουμε όλοι μας, τέτοιες εκπομπές λατρεύουν να κάνουν.

Βλέπετε, σιχαίνονται τα τηλεοπτικά στερεότυπα και τα κλισέ ! Ετσι, το “Φώτης και Μαρία : Live” επιστρέφει, μόνο που δεν θα θυμίζει σχεδόν σε τίποτα την περσινή του έκδοση. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, η Μαρία και ο Φώτης θα έχουν φέτος στην εκπομπή τους λιγάκι απο …άρωμα “Ράδιο Αρβύλα” !

Και τι εννοώ μ ΄αυτό; Ο Φώτης και η Μαρία θα ασχοληθούν περισσότερο με το χιούμορ κα την σάτιρα. Οι δυο τους θα αναλαμβάνουν καθημερινά να σχολιάζουν οτιδήποτε απίστευτο, περίεργο και κουλό συμβαίνει και βρίσκεται στην επικαιροτητα, με τον δικό τους ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο.

Μάλιστα, αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και μέσα απο το δελτίο τύπου που μας έστελε το κανάλι :

“… Στις 17:50, το αγαπημένο ζευγάρι Φώτης ΣεργουλόπουλοςΜαρία Μπακοδήμου, που έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό βάζοντας εδώ και χρόνια την ξεχωριστή του τηλεοπτική σφραγίδα, εγκαινιάζει για φέτος την εντελώς ανανεωμένη εκπομπή τους με τίτλο «Φώτης – Μαρία Live», στην οποία θα κυριαρχεί το χιούμορ και η σάτιρα…”

Οσο για το πότε ο Φώτης και η Μαρία θα κάνουν πρεμιέρα ; Την επόμενη Δευτέρα, την Δευτέρα 20 του μήνα ,την ίδια δηλαδή μέρα με την Τατιάνα Στεφανίδου και το “Αξίζει να το ζεις” ,αφού έτσι κι αλλιώς τα παιδιά θα παίρνουν πάσα απο την Τατιάνα.

Read More

And More