Ανοίγει η αυλαία σήμερα και για την Χριστίνα Λαμπίρη !

Μετά τους …πρωινούς τύπους του Star που απο νωρίς πήραν την …τηλεοπτική κρυάδα της καινούργιας σεζόν ,πρεμιέρα κάνει σήμερα το μεσημέρι στη 1.30 και η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η δημοσιογράφος με ένα εντελώς ανανεωμένο “Super Star” για ακόμα μία φορά πέφτει στην μάχη της τηλεθέασης με σκοπό να κερδίσει και πάλι την χαμένη της περσινή τηλεοπτική πρωτιά !

Σας παρουσιάζω την επίσημη ανακοίνωση για το …φρεσκαρισμένο αισθητά “Super Star” :

“…Σε ένα ολοκαίνουριο λιτό, φωτεινό, hi – tech σκηνικό, η Χριστίνα Λαμπίρη με τους συνεργάτες της φιλοδοξεί φέτος να προσφέρει μια ανάσα αισιοδοξίας, ένα χαλαρό διάλειμμα από τις αγωνίες της καθημερινότητας.
Τα θέματα είναι πολλά και τόσο ενδιαφέροντα ώστε να έχουμε την περιέργεια να τα δούμε αλλά και την πολυτέλεια να τα ξεχάσουμε την άλλη ώρα, χωρίς κόστος.
Η εκπομπή :
– Αποκαλύπτει δεσμό πασίγνωστου τραγουδιστή, που ετοιμάζεται για γάμο με παίκτρια ριάλιτι.
– Έχει καλεσμένους στο στούντιο ηθοποιούς, γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα, που κάνουν τις προβλέψεις τους για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.
– Πολλά ρεπορτάζ από την τρέχουσα επικαιρότητα και τους πρωταγωνιστές της.
– Θέματα από τον αστραφτερό κόσμο του Χόλιγουντ.

Η Χριστίνα μαζί με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Φραντζέσκα Σαβοργινάκη, αποφάσισαν και θα έχουν γρήγορη εναλλαγή θεμάτων και τους «ήρωες» του, ενώ στον αέρα καθημερινά θα βλέπουμε εννοείται τον Θοδωρή Ρακιντζή, όπως επίσης και την Μαρία Ενεζλη…”

Read More

And More