Αν και την απάτησε, γύρισε ξανά σ’εκείνον!

Μπορεί να μην έχει ξεχάσει την εμπλοκή του συζύγου της σε ερωτικό σκάνδαλο. Αλλά όπως όλα δείχνουν η Coleen Rooney αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι τους, υπό όρους.
Ο αστέρας της Manchester United της είχε ραγίσει την καρδιά, όταν είχε βρεθεί να κάνει σεξ με δυο ιερόδουλες, όταν εκείνη ήταν έγκυος στον γιο τους Kai. Έτσι, επιστρέφοντας στο σπίτι, η 24χρονη του έδωσε τελεσίγραφο, λέγοντάς του ότι αν επαναλάβει κάτι τέτοιο, όχι μόνο θα πάρουν διαζύγιο, αλλά θα του απαγορεύσει να βλέπει και τον 8 μηνών γιό τους.
Προς το παρόν, βέβαια, θα μένουν στο ίδιο σπίτι, αλλά ο Wayne Rooney θα έχει ξεχωριστό δωμάτιο από την σύζυγό του.
Το πρόβλημα, τώρα, για τον διεθνή επιθετικό είναι να αποκατασταθεί σταδιακά η φήμη του, καθώς προς το παρόν ο Sir Alex Ferguson δεν έχει κάνει κινήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη με τους “κόκκινους διάβολους”.
Ο Σκωτσέζος προπονητής είναι γνωστός για την αυστηρότητα του σε θέματα ηθικής και το πρόσφατο σκάνδαλο, στο οποίο εμπλέκεται ο ποδοσφαιριστής του, τον έχει προβληματίσει αρκετά σχετικά με το καλό πρότυπο που θα ήθελε να υπηρετούν οι παίκτες του, απέναντι στους νέους.

Read More

And More