Ο Σάκης μας δείχνει και πάλι τα ρούχα του! Το TLIFE ήταν εκεί.

Ο Σάκης Ρουβάς όταν αποφασίζει να ασχοληθεί με κάτι το κάνει με πάθος! Πρόσφατα έδωσε την προσωπική του σφραγίδα σε μία μοναδική συλλογή με ρούχα που φέρει το όνομά του. Η πρώτη παρουσίαση της συλλογής έγινε στην Κόρινθο, όπου το Tlife βρέθηκε για να σου μεταδώσει όλο το κλίμα.

Ο τραγουδιστής έδωσε έπειτα μία μοναδική συναυλία για όλους τους θαυμαστές του που βρέθηκαν εκεί! Σήμερα, ο Σάκης θα κάνει άλλη μία παρουσίαση των ρούχων στο κέντρο της Αθήνας.

Ο λαμπερός τραγουδιστής βρέθηκε στα Sprider Stores στην Ερμού και αφού ξεναγήθηκε μες στο κατάστημα, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το “Σε θέλω”. Το κοινό τον αποθέωσε και μόλις τελείωσε το τραγούδι του πέταξε το σακάκι του στις θαυμάστριες που το έσκισαν και το μοιράστηκαν μεταξύ τους.

Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο του παγκόσμιου πάρτι που λέγεται Fashion’s Night Out. Η μεγάλη γιορτή μόδας γίνεται με σκοπό τη στήριξη του κέντρου της Αθήνας και του λιανικού εμπορίου, όπου τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά το βράδυ με πάρτι και events. Την βραδιά οργανώσε η Vogue Hellas και oι Εκδόσεις Λυμπέρη υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Δες φωτογραφίες από το event:

Ρεπορτάζ: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More