Ο ντράμερ της Βίσση έφυγε από την Ελλάδα λόγω χρεών!

Ο εκκεντρικός ντράμερ της Άννας Βίσση Τάκης Κουβατσέας, το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να εγκατασταθεί στην Αμερική. Ο λόγος είναι το οικονομικό αδιέξοδο που βρέθηκε ο μουσικός, έπειτα από μια επιχειρηματική κίνηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, όλα ξεκίνησαν το 2006, όταν ο ντράμερ αποφάσισε να δημιουργήσει ένα δικό του club. Τα πρώτα δυο χρόνια της δημιουργίας του, το μαγαζί, είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό. Όμως, το 2008 κι έπειτα από μια σειρά γεγονότων, το club δεν τα αναμενόμενα κέρδη με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρωθούν τα πάγια έξοδά του.

Ακολούθησε η κατάσχεση του σπιτιού του μουσικού στο Χολαργό και η πώληση των επίπλων αξίας, προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει. Η Άννα Βίσση γνώριζε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο συνεργάτης της, όμως επέλεξε να πάρει άλλον ντράμερ στις συναυλίες της.

Φίλοι του Τάκη Κουβατσέα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υποστηρίζουν πως η τραγουδίστρια όχι μόνο δεν τον στήριξε στην περιπέτειά του, αλλά άνοιξε δικό της χώρο σε μικρή απόσταση από το κλαμπ του. Η ενασχόληση του ντάμερ με την διαμόρφωση εσωτερικών χώρων νυχτερινών κέντρων όπως το “Romeo” και το “Αθηνών Αρένα”, φαίνεται πως ενόχλησαν την Άννα Βίσση. Σήμερα ο ντράμερ, βρίσκεται και πάλι στο Λος Αντζελες, όπου προσπαθεί να “χτίσει” ξανά τη ζωή του.

Read More

And More