Ο Γιώργος Παπαδάκης φοράει τα… βραδινά του! H επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το “Sold Out”…

Δεν του έφταναν οι πρωινές του υποχρεώσεις, ο… κόκορας του ΑΝΤ1, αποκτά πλέον και βραδινές συνήθειες. Ο Γιώργος Παπαδάκης από τα μέσα του μήνα γίνεται… ντυχτερινός τύπος και ελπίζει να τα καταφέρει να κερδίσει την προτίμησή μας και την αγάπη μας και στο prime-time του ΑΝΤ1.

Βλέπετε, οι Αντεννικοί τον πολιορκούσαν στενα εδώ και τουλάχιστον τέσσερις μήνες και τελικά ο επιμών νικά. Κατάφεραν τον οικοδεσπότη του “Πρωινού ΑΝΤ1” να τους πει το μεγάλο “ναι” και πάνω σε αυτόν να χτίσουν μία ολοκαίνουργια, ψυχαγωγική, βραδινή, σαββατιάτικη ζώνη.

Οπως σας έχω γράψει και σε παλιότερες αναρτήσεις, ο Γιώργος Παπαδάκης θα παρουσιάζει μέσα από αυτή την εκπομπή αφιερώματα σε σημαντικές προσωπικότητες αυτού του τόπου, με τον δικό του ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο.

Μάλιστα για το… ευτυχές γεγονός σήμερα ο ΑΝΤ1 μας έστειλε και σχετική, επίσημη ανακοίνωση :

“…Από τις 16 Μαρτίου τα σαββατόβραδά μας είναι… «Sold Out» με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1! Ο αγαπημένος δημοσιογράφος με τη μοναδική αμεσότητα και το χιούμορ που τον διακρίνει, έρχεται στους δέκτες μας με τη νέα εκπομπή – αφιέρωμα, «Sold Out» για να αναδείξει, όπως μόνο ο ίδιος ξέρει, ξεχωριστές, αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής και της πορείας εκλεκτών και αγαπημένων καλεσμένων. Πολύτιμος βοηθός του Γιώργου Παπαδάκη θα σταθεί το συλλεκτικό υλικό αρχείου που θα έχει στη διάθεσή του, αλλά και διάφορες προσωπικότητες που θα τον πλαισιώνουν κάθε φορά.

Το «Sold Out» είναι η νέα εκπομπή που θα μας συγκινήσει και θα μας ταξιδέψει στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, αγαπημένων προσώπων από όλους τους χώρους. Τραγούδια και ερμηνείες που ποτέ δεν ξεχάσαμε, συνεργασίες που λατρέψαμε, φιλίες που άντεξαν στον χρόνο, αλλά και αποκαλύψεις που θα συζητηθούν, έρχονται με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και κάνουν τα σαββατόβραδά μας… «Sold Out»!..”

Read More

And More