Χρύσα Ρώπα: “Αγόρασα 9 σπίτια και τώρα μένω στο ενοίκιο”!

Μια απολαυστική συνέντευξη όπου μίλησε για τη δουλειά της, την προσωπική της ζωής, τα media και το χρήμα, έδωσε η Χρύσα Ρώπα στην εκπομπή “Πρωινό Μου” με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Η τέχνη του ηθοποιού είναι πολύ συγκεκριμένη, αφήνεσαι στους δασκάλους σου, τους εμπιστεύεσαι και αυτοί σε πλάθουν. Αγαπάω όλες μου τις στιγμές στην τηλεόραση, τις βλέπω και γελάω επειδή θυμάμαι εκείνες τις περιόδους που γίνανε τα γυρίσματα. Τα σίριαλ δεν τα έχω δει που έχω παίξει, γιατί ντρέπομαι να με παρακολουθώ να παίζω”, δηλώνει χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.
Για τη σχέση της με τα χρήματα, η ίδια παραδέχεται πως έχει βγάλει λεφτά αλλά πάντα τα χρησιμοποιούσε για το σπίτι της. “Δεν κράτησα χρήματα στην άκρη. Έχτισα συνολικά 9 σπίτια όταν ήμουν παντρεμένη, αλλά μετά το διαζύγιο ξεκαθαρίστηκε και η περιουσία. Εκείνος κράτησε τα σπίτια, τώρα μένω στο ενοίκιο. Δεν με ενοχλεί. Δεν το λέω γιατί αυτό πρέπει να πω, μπορώ να γίνω πολύ κατίνα αν χρειαστεί. Δεν έχω απωθημένο. Στην ζωή όλα είναι ρίσκο”, αναφέρει.
Όσον αφορά τη σχέση της με τα ΜΜΕ, η ίδια λέει το εξής: “Σπίτι μου δεν έχω τηλεόραση και δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Στο ραδιόφωνο ακούω μόνο “Σκάι” και “Μελωδία”, οπότε δεν ξέρω όλους τους γνωστούς τραγουδιστές. Όταν έπαιζα στο “Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή” μου κάνανε απίστευτο φροντιστήριο για να μάθω την Βίσση, την Βανδή, την Μενεγάκη, δεν τα ήξερα. Ούτε περιοδικά παίρνω”.
Τέλος για την προσωπική της ζωή και τον γιο της η Χρύσα Ρώπα λέει το εξής: “Ο γιος μου, ο Κωνσταντίνος, με κάνει να αισθάνομαι νέα. Είναι μόλις 17 ετών και μέσα από τη σχέση μου μαζί του νιώθω πως μου κάνει μετάγγιση αίματος, ενημερώνομαι για το τι παίζει στην εποχή μας. Μάνα είναι αυτοθυσία, κάνω πρωταθλητισμό, γιατί θέλω να του προσφέρω τα πάντα”.

Read More

And More