Aπίστευτο: Χάρισαν στιλό με εικόνες πορνό σε “πρωτάκια”

Έκπληκτοι έμειναν γονείς και δάσκαλοι σε τάξη του Έσσεν της Γερμανίας, όταν είδαν τα δώρα που άνοιξαν τα πρωτάκια για το καλσόρισμα. Είθιστε οι γερμανοί να ετοιμάζουν χάρτινα χωνάκια – “καλωσόρισμα” για τους μικρούς φίλους που πηγαίνουν πρώτη μέρα στο δημοτικό.


– Τα παραδοσιακά χωνάκια που παίρνουν τα πρωτάκια δώρο –

Συνήθως τα χωνάκια αυτά περιέχουν γλυκά και διάφορες λιχουδιές για να…γλυκάνουν τα τρομοκρατημένα πρωτάκια. Αυτή τη φορά όμως, όταν οι μαθητές της πρώτης δημοτικού άνοιξαν τα χωνάκια τους βρήκαν στιλό. Έξυπνο θα σκεφτεί κανείς, αφού τώρα μόλις ξεκινά η μάθηση για τους μικρούς μαθητές. Η λεπτομέρεια είχε να κάνει με το φως που προέβαλαν τα συγκεκριμένα στιλό. Μόλις πατούσες ένα κουμπάκι, προέβαλαν στον τοίχο διάφορες εικόνες πορνό.


-Να τι προέβαλε το στιλό όταν πατούσες το κουμπί-

“Το γερμανικό Κομμουνιστικό Κομμα, λυπάται βαθύτατα με αυτό που έγινε και εκφράζει την οργή του που αυτό το προϊόν – που συνορεύει με την πορνογραφία – μπορεί να αγοραστεί από κανονικά καταστήματα” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα που προτίθεται να ερευνήσει αν μπορούν να διωχθούν οι πωλητές του προϊόντος, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Read More

And More