Δώρα: “Το ότι τόσο γρήγορα βρήκε άλλη και έκανε σχέση μαζί της πραγματικά με γκρέμισε.”

Γεια σας!

Ονομάζομαι Δώρα και είμαι 25 ετών. Είχα μια σχέση τρία χρόνια και χωρίσαμε πριν πέντε μήνες. Δεν τα πηγαίναμε καλά μεταξύ μας. Υπήρχαν πολλές εντάσεις, πολλές φασαρίες και γενικότερα δεν επικοινωνούσαμε καθόλου. Με το παραμικρό τσακωνόμασταν.

Ήμουν όμως πολύ ερωτευμένη μαζί του και μου κόστισε πολύ αυτός ο χωρισμός. Είχαμε πολλά προβλήματα αλλά εγώ ήθελα να συνεχίσω την προσπάθεια. Πίστευα ότι με λίγες υποχωρήσεις και από την πλευρά του και από την πλευρά μου το πράγμα θα ηρεμούσε. Είχα ελπίδες…

Μια μέρα όμως που τσακωθήκαμε πολύ έντονα, χωρίσαμε και από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Όσες φορές τον πήρα τηλέφωνο δεν το σήκωνε και όσα μηνύματα κι αν του έστειλα δεν απάντησε ποτέ. Πάντα μετά από έναν καβγά χανόμασταν για μερικές μέρες αλλά μετά τα ξαναβρίσκαμε. Συνήθως έκανα εγώ το πρώτο βήμα.

Συνέχισα να προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του για δυο μήνες περίπου, αλλά τίποτα. Έχουν περάσει πέντε μήνες. Τον πήρα τηλέφωνο πριν λίγες μέρες, το σήκωσε και μιλήσαμε. Μου είπε ότι έχει προχωρήσει και ότι έχει κάνει άλλη σχέση.

Ένιωσα να διαλύεται ο κόσμος μου. Μέσα μου είχα την ελπίδα ότι θα τα ξαναβρούμε. Πίστευα ότι ήμασταν πολύ ερωτευμένοι και -παρά τις δυσκολίες- δεμένοι μεταξύ μας κι ότι δεν θα μπορούσε τόσο εύκολα να πάει παρακάτω.

Το γεγονός ότι τόσο γρήγορα βρήκε άλλη και μάλιστα έκανε σχέση μαζί της πραγματικά με γκρέμισε. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Είναι χάλια ψυχολογικά, συνεχώς κλαίω και δεν ξέρω τι να κάνω…

Ίσως με βοηθήσουν οι συμβουλές σας…

Ευχαριστώ πολύ,
Δώρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καλησπερα Δωρα. Ειμαι η Αναστασια. Κι εγω εζησα μια παρομοια ιστορια. Ειχα 3μιση χρονια μια σχεση, πριν 5 μηνες χωρησα κι εγω. Δεν χωρησα ομως με τσακομους. Απλα δεν πηγενε αλλο. Κι εγω ειχα χωρησει 2-3 φορες αλλα μετα απο κανα 2 βδομαδες τα ξαναβρισκαμε. Αυτη η φορα ομως ειναι οριστικη. Μαλλον!! Αυτος εκανε σχεση μεσα σε 2 βδομαδες. Εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου οταν το εμαθα. Γιατι κι εγω πιστευα πως θα ξανα γυρνουσε. Ομως αυτος προχωρησε. Κι εμεινα εγω να σκεφτομαι τα παλια και να χαλιεμαι. Και εκει που ειπα να συνεψισω την ζωη μου και να προχωρησω, μια μερα ξαφνικα ειχα μνμ του στο κινητο. Να δει τι κανω και καλα. Ειχαμε μια επικοινωνια για καποιες μερες οσπου μια μερα με πηρε τηλ και μου ειπε οτι με σκεφτεται εντονα, παροτι ηταν σε σχεση. Ειμασταν ενα βημα πριν να τα ξανα βρουμε. Αλλα τελικα το νετανιωσε. Λεει γυαλι που ραγιζει δεν ξανα κολλαει. Το αφησαμε. Ειπαμε τελος! Απο οτι ειδες ομως 3 χρονια δεν φευγουν ετσι. Δεν ξερω αν ο πρωην σου εχει αναλογη συμπεριφορα, αλλα εγω πιστευω πως οταν ΑΓΑΠΑΣ δεν ξεχνας. Τον κουβαλας παντα μαζι σου. Εγω προσωπικα θελω και πιστευω να ειμαι με τον ανθρωπο αυτο.. ειναι πολυ δυσκολο να κλεισει ενας τετοιος κυκλος της ζωης σου.

  2. Τους ειδες μαζι;;Εχεις σκεφτει οτι μπορει να σου ειπε ψεμματα; εαν δεν τους εχεις δει μαζι ποτε μη λες ποτε τοτε….. αλλα κι εσυ εισαι 25 χρονων οτι κι αν εχει συμβει προχωρησε στη ζωη σου..θα βρεις κατι αλλο καλυτερο!! και μαλλον για να σε εχει κανει να στενοχωριεσαι τοσο δεν αξιζει!!! -ελπιζω να βοηθησα!

  3. Βρε κοπέλα μου, γιατί; Τι δεν καταλαβαίνεις; Τα πράγματα είναι τόσο μα τόσο απλά που τα λες μόνη σου. Ξαναδιάβασε τις πρώτες 3 σειρές από το γράμμα σου. Τρία χρόνια εντάσεων, φασαρίας, έλλειψης επικοινωνίας, τσακωμών με το παραμικρό…Και τόσο που αντέξατε πάρα πολύ ήταν. Το γεγονός ότι έκανες σχεδόν πάντα εσύ το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρείτε δείχνει πως εκείνος ήθελε από καιρό να φύγει από αυτή τη σχέση, αλλά ίσως δεν ήταν αρκετά δυνατός, ίσως ήθελε να δώσει κι άλλη ευκαιρία, ίσως ήλπιζε ότι κάτι θα αλλάξει, πολλά ίσως…. Στον τελευταίο καυγά σας όμως προφανώς κατάλαβε ότι η σχέση σας δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, πήρε την απόφασή του και απομακρύνθηκε. Το ότι βρήκε άλλη κοπέλα δεν ακυρώνει τη δική σας σχέση, αυτή υπήρξε κι αυτό δεν αλλάζει. Όμως τελείωσε. Δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι μεταξύ τους, εσέις μπορεί να αρέσατε ο ένας στον άλλο, αλλά δεν ταιριάζατε σα χαρακτήρες, δε μπορούσατε να συνυπάρξετε αρμονικά. Πάψε λοιπόν να κλαις και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Προχώρησε κι εσύ παρακάτω και μην εθελοτυφλείς άλλο. Όταν κάνεις μια σχέση με καλή επικοινωνία και χωρίς τόσους τσακωμούς, θα καταλάβεις πόσο μάταιο, παρά τα συναισθήματα που είχατε, ήταν όλο αυτό με τον πρώην σου.

  4. Δωρα μου γλυκεια και συνομηλικη, κι εγω εζησα μια παρομοια ιστορια η οποια κρατησε 5 χρονια συνολικα. Ηταν ο πρωτος μου ερωτας και ημουν κι εγω η μονη γυναικα που αγαπησε πραγματικα. Αλλα τετοιες ιστοριες δεν εχουν καλο τελος. Οι μεγαλοι ερωτες δεν φορανε νυφικο.. Εκεινος εκανε αλλη σχεση, μετα απο ενα χρονο εκανα αλλη σχεση κι εγω. Με πληγωσε, τελικα τον πληγωσα ακριβως με τον ιδιο τροπο. Αν και τελικα εγω πληγωθηκα περισσοτερο. Κρατα οσα ζησατε σαν μια ομορφη αναμνηση και προχωρα. Η ζωη ειναι μικρη για να πονας και να κλαις συνεχεια. Δεν μετανιωνω. Αλλα περασα τα φοιτητικα μου χρονια οπως εσυ. Και ενω ειναι υπεροχο να εχεις ζησει εναν τετοιο δυνατο και παθιασμενο ερωτα, συγχρονως ειναι εξουθενωτικο και αδικο για εσενα. Ελπιζω να σε βοηθησα εστω και λιγακι…
    Και να θυμασαι, τιποτα δεν χανεται για παντα. Ολα μπορουν να αλλαξουν. Ολα μπορουμε να τα αλλαξουμε, αρκει να το θελησουμε αρκετα.

  5. Αγαπητη Δωρα δεν υπαρχει αλλος ανθρωπος να σε νιωσει οσο εγω… 6 ολοκληρα χρονια ζουσα σε αυτο σκετη τρελα σκετη παραλογια… εχουν δικαιο οταν σου λενε πως πρεπει να το καταλαβεις και να συνεχισεις… Ομως εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτους που το λενε οσο καταλαβαινω εσενα που μου λες πως δε το αντεχεις… ξερω πως μια φορα ζουμε και πρεπει να κανουμε πραγματα που μας κανουν ευτυχισμενους… ομως τι περισσοτερο σε κανει ευτυχισμενη? αυτο ειναι το θεμα…. χωρισα πριν 1 μηνα ξερω ακριβως πως κοιμασαι και πως ξυπνας ξερω της σκεψεις και τους πονους σου ξερω ΑΚΡΙΒΩΣ πως νιωθεις…. Την λυση ομως δεν θα την βρεις με τα μυνηματα μας ουτε της συμβουλες μας την λυση θα την βρεις μοναχα ΜΟΝΗ σου… πρεπει πρωτα να το δεχτεις εσυ μεσα σου να το περασεις να πονεσεις να υποφερεις και ο χρονος θα τα γιατρεψει ολα… εστω και αν αυτος ο χρονος σου φαινεται Αιωνας… πιεσε τον εαυτο σου να βρισκεσαι με ανθρωπους που πραγματικα σε αγαπουν… και με τον καιρο ολα θα επανελθουν… ολα ειναι στο μυαλο μας… αν δεν προσπαθησεις εσυ για σενα δεν θα αλλαξει τπτ….

  6. Το μονο που μπορω να σου πω και να σε βοηθησει εστω και λιγο, ειναι οτι σε 5 μηνες απο τωρα, θα το σκεφτεσαι ολο αυτο και θα γελας…..Μονο αυτο εχω να σου πω, τη στιγμη που θα μπει ενας αλλος ανθρωπος στη ζωη σου,τοτε θα συνηδητοποιησεις οτι καθε νεος ερωτας ειναι και πιο δυνατος απο τον προηγουμενο…..Ο ανθρωπος προχωρησε και καλα επραξε, τη στιγμη που η σχεση σας, δεν ηταν σχεση, αλλα σπασιμο νευρων και το ιδιο οφειλεις να κανεις κι εσυ.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More