Βάλε την… αγάπη στο σπίτι σου! Lovable ιδέες διακόσμησης για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Love is in the air και όχι μόνο! Βάλε λίγη… αγάπη και στη διακόσμησή σου και κάνε την έκπληξη με μικρές ή μεγαλύτερες διακοσμητικές ιδέες

/
Κόλλησε κοινές σας φωτογραφίες σε χαρτόνι κομμένο σε σχήμα καρδούλας και καρφίτσωσέ τα σε ένα πινακάκι ή πάνω στο γραφείο του!


Κόκκινο είναι το χρώμα και φυσικά διακόσμησε το τραπέζι σου στο χρώμα του έρωτα! Το κρυφό χαρτί σου; Ένα κόκκινο ημερολόγιο όπου θα γράψεις μερικές από τις σκέψεις σου για τον έρωτά σου!


Κόψε καρδούλες στο ίδιο μέγεθος αλλά από διάφορα υλικά και σχέδια, πέρασέ τες σε κορδέλα και κρέμασέ τες πάνω από το κρεβάτι!


Για sparkling αποτελέσματα βάλε σε βαζάκια διάφορα λαμπυριστά αντικείμενα και κάλυψε τα βαζάκια με χαρτί με καρδούλες ή κόκκινο για να φτιάξεις ένα πρωτότυπο διακοσμητικό για το τραπέζι της μέρας!


Θα χρειαστείς ροδέλες από διάφορες κορδέλες για τύλιγμα με θέμα το κόκκινο, το ροζ και τις καρδούλες για να φτιάξεις αυτό το στεφάνι!


Για να θυμηθείς λίγο την εποχή του σχολείου, φτιάξε μικρές καρδούλες από χαρτόνι που θα περάσεις σε νήμα και μπορείς να κρεμάσεις στον τοίχο, από το φωτιστικό, να στολίσεις το τραπέζι και αλλού!


Μαξιλάράκι με τη λέξη love; Απολύτως απαραίτητο!


Φτιάξε τα δικά σου λουλούδια από χαρτοπετσέτες!


Τι πιο απλό! Γέμισε ποτήρια με μικρούς διακοσμητικούς κόκκους σε κόκκινο, ροζ και λευκό και “βύθισε” μέσα κεράκια!


Τύλιξε ένα κερί με καρδούλες ή ένα κομμάτι κορδέλα με καρδούλες για να διακοσμήσεις το τραπέζι σου ή το υπνοδωμάτιό σου!

Read More

And More