“Νιώθω πως ξεφτιλίστηκα μέσα σε μια βραδιά” Η Gwyneth Paltrow μιλάει για την εμφάνιση χωρίς εσώρουχο

H Gwyneth Paltrow βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ellen Degeneres και μίλησε για το πως μέσα σε λίγα μόλις λεπτά ένιωσε πως ξεφτιλίζεται.

Η ηθοποιός που μας έχει συνηθίσει σε πάντα κομψές και γεμάτες φινέτσα εμφανίσεις στην πρεμιέρα της ταινίας Iron Man 3 επέλεξε ένα φόρεμα του οίκου μόδας Antonio Berardi όπου άφηνε μεγάλο μέρος των γλουτών της σε κοινή θέα. Οι φωτογραφίες όπως ήταν φυσικό έκαναν τον γύρο του κόσμου και δεν ήταν λίγοι οι επικριτές της απόφασης της να μην φορέσει εσώρουχα σε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.


Η ίδια εξήγησε πως ούτε κι και η ίδια ένιωσε άνετα αφού την ώρα που της έδωσαν το φόρεμα βρισκόταν σε πλατό εκπομπής όπου και άλλαξε και συνειδητοποιήσε χωρίς να μπορεί να κάνει αλλιώς πως δεν γίνεται να φορέσει εσώρουχο από μέσα.

Το περιοδικό People ανακήρυξε την ηθοποιό ως Worlds Most Beautiful Woman και η Gwyneth Paltrow δεν δίστασε να παραδεχτεί πως όταν έλαβε το email πίστεψε πως πρόκειται για πλάκα που κάποιος της είχε κάνει. Παρόλα αυτά δήλωσε ενθουσιασμένη πως μία μητέρα δύο παιδιών στην ηλικία των 40 μπορεί να έχει αυτόν τον τίτλο.

Read More

And More