Σοφία Βογιατζάκη: Μου έκοψαν το ρεύμα για 3 μέρες και μου δάνεισαν οι φίλοι μου

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε το περιοδικό Down Town για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, το αδιέξοδο σημείο στο οποίο βρίσκεται αλλά και πως καταφέρνει να διατηρεί το χαμόγελο και την αισιοδοξία της ζωντανή.

Πώς γίνεται να «χρωστάς σε όποιον μιλά ελληνικά», όπως είπες πρόσφατα, όταν αυτή τη στιγμή παίζεις σε τρεις θεατρικές παραστάσεις και δεν έχεις υπάρξει ούτε για μία σεζόν άνεργη;
Πώς να μη χρωστώ και να μην κινδυνεύω να μπω στη φυλακή, όταν οι οικονομικές μου απολαβές είναι το ένα δέκατο αυτών που έπαιρνα και οι πάγιες υποχρεώσεις μου έχουν μείνει οι ίδιες; Το έχω πάρει απόφαση πια ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου στις τράπεζες, οπότε πληρώνω μόνο τους λογαριασμούς. Πέρσι το χειμώνα έφτασαν στο σημείο να μου κόψουν το ρεύμα για τρεις μέρες και ευτυχώς κάποιοι καλοί μου φίλοι μου δάνεισαν κάποια χρήματα για να το εξοφλήσω. Αλλά τώρα πια και να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον, δεν θα μπορέσει να στη δώσει, γιατί έχουν όλοι «στεγνώσει». Ευτυχώς, με την εφορία, έχω κάνει ρύθμιση, οπότε προς το παρόν το ελέγχω το πράγμα!

Η ηθοποιός με απόλυτη ειλικρίνα παραδέχτηκε πως δεν έχει υπάρξει σπάταλη στη ζωή της ίσως να έδινε παραπάνω χρήματα σε καλλυντικά που πλέον έχει καιρό να πάρει αφού και η nivea μια χαρά την κάνει τη δουλειά της. Αλλά αναφέρει πως παρά τις μεγάλες απολαβές που είχε στο παρελθόν πήρε πολλά δάνεια στο όνομα της λόγω της υγείας του πατέρα της που έπασχε από καρκίνο. Έτσι μαζί με το στεγαστικό και τα καταναλωτικά που έχει μαζέψει τα βγάζει δύσκολα πέρα.

Πώς μπορείς να διατηρείς το χαμόγελό σου, όταν ξέρεις ότι κινδυνεύεις να πας φυλακή;
Προσπαθώ να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ακόμα και όταν ήμουν στο σπίτι χωρίς ρεύμα, παρόλο που στην αρχή με πήρε από κάτω, αμέσως μετά είπα «θα το παλέψω!».


Read More

And More