Διάσημη ηθοποιός εμπλέκεται σε σκάνδαλο πορνείας!

Σε ένα τρομερό σκάνδαλο πορνείας εμπλέκεται το όνομα την διάσημης Κινέζας ηθοποιού Ζhang Ziyi πρωταγωνίστρια των ταινιών «Τίγρης και Δράκος», «Αναμνήσεις μιας γκέισας» και «Ιπτάμενα Στιλέτα».
Η διάσημη ηθοποιός κατηγορείται ότι από το 2004 μέχρι το 2007 έλαβε συνολικά 16 εκατ. δολάρια, κάνοντας σεξ επί πληρωμή με υψηλόβαθμους αξιωματούχους. Τα Κινέζικα ΜΜΕ έχουν πάρει φωτιά και θέλουν την πανέμορφη Zhang να έχει προσφέρει τις «υπηρεσίες» της ακόμη και στον πρώην υπουργό της Κίνα Bo Xilai.

Η γνωριμία της με τον υπουργού έγινε μέσω ενός μεγιστάνα φίλου της και συναντήθηκε μαζί του 10 φορές από το 2007 ως το 2011, για τις οποίες αμείφθηκε με 1 εκατομμύριο δολάρια τη φορά.
Πάντως ,η ίδια και οι δικηγόροι της αρνούνται τις κατηγορίες και λένε πως σύντομα θα λάμψει η αλήθεια και θα καθαρίσει το όνομά της.”Θα αποδείξουμε την αλήθεια των λόγων μας, θα ζητήσουμε δικαιοσύνη για την Zhang Ziyi, εναντίον της εφημερίδας που τύπωσε αυτά τα ψεύδη και οποιουδήποτε άλλου αναπαράγει αυτές τις άθλιες κατηγορίες”, δήλωσε εκπρόσωπος της ηθοποιού.
Δες φωτογραφίες από τις πρόσφατές διακοπές της με τον πρώην αρραβωνιαστικό της:

Read More

And More