Ο Ε. Ηawke στην Πύλο! Τι λέει στο TLIFE η δημοσιογράφος που τον συνάντησε!

Ο Ethan Hawk βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες στην Πύλο σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα. Ο χολιγουντιανός σταρ ξετρελαμένος από τις ομορφιές της Πελοποννήσου αποφάσισε να παρατείνει τις διακοπές του μέχρι το τέλος Αυγούστου. Μάλιστα, θα πραγματοποιήσει στην περιοχή κάποια από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Πρόκειται για το σίκουελ του “Before Sunset”.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του πολλοί άνθρωποι είχαν την τύχη να τον δουν από κοντά αφού πρόκειται για έναν γλυκό, ευγενικό και ιδιαίτερα φιλικό άνθρωπο. Η δημοσιογράφος Τίνα Καραφίνα είναι μία από αυτούς που τον είδαν από κοντά και εντυπωσιάστηκε. Εκεί, που έκανε αμέριμνη τις διακοπές της στα πάτρια εδάφη της, έπεσε πάνω του!Τι τύχη!

Η Τίνα τον λάτρευε από μικρή οπότε ήταν εύκολο να τον αναγνωρίσει παρόλο που κυκλοφορούσε φορώντας γυαλιά και καπέλο! Φυσικά έσπευσε να τον συναντήσει και του μιλήσει. “Μου είπε ότι νιώθει τιμή που βρίσκεται σε αυτά τα μέρη και ότι του αρέσει πολύ”, δηλώνει στο TLIFE η Τίνα.

Απλός, προσιτός, χαμογελαστός και πολύ ευγενικός”, μας περιγράφει ενθουσιασμένη από τη συνάντηση και καταγοητευμένη από το γεγονός ότι στάθηκε να της μιλήσει ενώ θα μπορούσε να είναι σνομπ! “Δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί μου, με αγκάλιασε και ποζάραμε“, εξηγεί στο TLIFE.

O Ethan Hawke περνάει τις ώρες του κάνοντας βόλτες στην ατέλειωτη έκταση του Costa Navarino με τα παιδιά του και την γυναίκα Ryan, παίζοντας μπάσκετ με τους γιους του ή το αγαπημένο του γκολφ, απολαμβάνοντας τα μπάνια του στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου ή σε άλλες υπέροχες παραλίες στην περιοχή και δοκιμάζοντας γαστρονομικές λιχουδιές σε γνωστά ταβερνάκια.


Αυτό είναι το water park του Costa Νavarino όπου πηγαίνουν τα παιδιά του ηθοποιού και διασκεάζουν στις νεροτσουλήθρες


Το εστιατόριο που πηγαίνει για φαγητό, βρίσκεται πάνω στην άμμο στην παραλία Χρυσή Ακτή


Το εστιατόριο και πάλι!


Στην παραλία Αμμόλοφοι που βρίσκεταισ το Πετροχώρι Μεσσηνίας απόλαυσε κάποια από τα μπάνια του


Παραλία Αμμόλοφοι…


Η Χρυσή Ακτή, είανι η ιδιωτική παραλία του ξεονοδοχείου που απολαμβάνει τα μπάνια του ο διάσημος ηθοποιός


Χρυσή Ακτή, όνομα και πράγμα!

Read More

And More