Celebrities που θήλασαν δημόσια!

Το τόλμησαν και άλλαξαν (έστω και λίγο) την εικόνα της γυναίκας που ταίζει το μωρό της. Δες τις celebrities που θήλασαν δημόσια έστω κι αν τις παρακολουθούσε ο φακός!

/
Η Angelina Jolie ήταν από τις πρώτες που “πούλησε” την εικόνα της γυναίκας που θηλάζει σε περιοδικό, όταν γέννησε το πρώτο της βιολογικό παιδί, τη Shiloh. Τις φωτογραφίες είχε τραβήξει ο ίδιος ο Brad Pitt.

/
Πληρως απενοχοποιημένη για το θηλασμό η ηθοποιός Maggie Gylenhaal εθεάθη να θηλάζει δημόσια την κόρη της Ramona συντροφιά μάλιστα ενός άλλου μπαμπά!

/
Από τις ωραιότερες φωτογραφίες θηλάζουσας διάσημης μητέρας, η Pink “ανέβασε” η ίδια μέσω Instagram τη φωτογραφία της που θήλαζε εν μέσω γυρισμάτων για κάποιο βίντεοκλιπ της.

/
Ούτε η Alicia Silverstoon δείχνει να ενοχλείται που ο φακός την απαθανάτισε να θηλάζει την κόρη της σε κάποιο πολυσύχναστο δρόμο του Λος Άντζελες.

/
Και η Gwen Stefani δείχνει να απολαμβάνει πλήρως τον μητρικό της ρόλο, θηλάζοντας χωρίς ντροπή το γιο της σε δημόσιο χώρο και δη σε πάρκο.

/
Η Mayim Bialik ποζάρει χαμογελαστή και με άνεση μπροστά στο φακό ενώ θηλάζει το μωρό της, καθ’ οδόν για το σουπερμάρκετ με το σύζυγό της και το άλλο τους παιδί!

/
Από τις νέες μαμάδες, το μοντέλο Miranda Kerr ανέβασε χωρίς φόβο και πάθος φωτογραφία που τράβηξε ο σύζυγός της, ο ηθοποιός Orlando Bloom, ενώ θήλαζε το γιο τους.

And More