Άντα Λιβιτσάνου: Γιατί ντύθηκε μαύρος κύκνος;

Mπορεί το μιούζικαλ που θα συμπρωταγωνιστήσουν η Νάντια Μπουλέ και η Άντα Λιβιτσάνου να ανεβαίνει τον Δεκέμβρη, αλλά έχουνε ξεκίνησει εδώ και μέρες πυρετωδώς τις πρόβες!

Η Αλέκα Καννελίδου, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Νάντια Μπουλέ, η Άντα Λιβιτσάνου, ο Ησαΐας Ματιάμπα είναι κάποιοι από τους 36 καλλιτέχνες που θα πρωταγωνιστήσουν στο ιστορικό μιούζικαλ «Fame», που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Φυσικά τα κορίτσια μας ενημερώνουν μέσω του twitter τους για το τι γίνεται στις πρόβες

Το έργο στο κλασικό κινηματογραφικό μιούζικαλ που κέρδισε δύο βραβεία Όσκαρ, έγινε σήριαλ, αλλά και κινηματογραφικό ριμέικ 30 χρόνια μετά, και παρακολουθεί τις προσπάθειες των παιδιών που σπουδάζουν σε μια σχολή χορού, να καταξιωθούν στον τομέα τους. Τη δεκαετία του ’80 το «Fame» («Ο Πυρετός της Δόξας») ήταν από τις πλέον επιτυχημένες σειρές που προέβαλε η ελληνική τηλεόραση.

Σήμερα η Άντα Λιβιτσάνου ντύθηκε μπαλαρίνα στα μαύρα και η Νάντια ανέβασε φωτογραφία της κι έγραψε στο twitter γράφοντας με χιούμορ: “Τρέμε Natalie Portman! #black_swan”, αναφερόμενη στην ταινία Μααύρος Κύκνος που πρωταγωνίστησε η διάσημη ηθοποιός.
/

Και ο Ησαΐας Ματιάμπα

Η υπερπαραγωγή θα γεμίσει με νεανικό ενθουσιασμό, χορό και τραγούδι το «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τις 12 Δεκεμβρίου.

H Demy με τη Νάντια Μπουλέ πριν από λίγο στην πρόβα τους!

Read More

And More