Ναταλία: “Τι να κάνω; Έχω αρχίσει να πέφτω σε κατάθλιψη…”

Με λένε Ναταλία και είμαι 23 χρόνων…

Είμαι με ένα αγόρι εδώ και ενάμιση χρόνο ο οποίος είναι 24. Το πρόβλημα είναι πιο πολύ δικό μου.

Έχω περάσει αρκετές τραυματικές σχέσεις κι αυτό με κάνει να είμαι αρκετά ανασφαλής με το αγόρι μου.

Μου φέρεται πολύ όμορφα και κάνει τα πάντα για να με βλέπει χαρούμενη, αλλά εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι πως μια μέρα θα φύγει μακριά μου όπως γινόταν και με τις προηγούμενες σχέσεις μου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τον πιέζω συνέχεια λέγοντάς του πως αν φύγει θα πληγωθώ πολύ και συνέχεια κάνω πολύ αρνητικές σκέψεις με αποτέλεσμα να μην χαίρομαι τίποτα από τη σχέση μας.

Τι να κάνω; Έχω αρχίσει να πέφτω σε κατάθλιψη.

Ναταλία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. άσε μας κουκλίτσα μου…

  2. Ναταλια μου,το καλο ειναι οτι και εσυ η ιδια αναγνωριζεις το τεραστιο προβλημα της ανασφαλειας σου.Ως νοσηλευτρια σε διαβεβαιωνω πως δεν πεφτεις σε καταθλιψη(κλινικα θα ησουν πολυ χειροτερα),απλως στο ακραιο σημειο της ανασφαλειας,της εμμονης.Προφανως οτι ασχημο και αν ειχες περασεις στις προηγουμενες σχεσεις σου,σε κυνηγαει και νιωθεις εμμονικη με τις ανασφαλειες.Ακομα κ αν δεν υπαρχει αντικειμενικος λογος να νιωσεις ανασφαλεια για κατι,στο δικο μου μυαλο υπαρχουν 10 λογοι επιπλεον.Εγω θα σε συμβουλευα να επισκεφτεις καποιον ψυχολογο(ξερω οτι δεν ειναι κ οτι πιο οικονομικο..)αλλα ειναι μια ριζικη λυση για να να ξεφυγεις απ αυτο.Διαφορετικα προσπαθησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ζησεις την σχεση σου αρχιζοντας σταδιακα να αποβαλεις τον αρνητισμο σου.Αν ο φιλος σου σου φερεται τοσο γλυκα οσο λες,θα σε βοηθησει…και στην τελικη σκεψου οτι ισως οι προηγουμενες σχεσεις σου να ηταν προβληματικες κ αυτη που εχεις τωρα η υγιης…καλη χρονια,καλη τυχη!!!

  3. Mεινε μονη σου να τα βρεις με τον εαυτο σου και ασε τον τυπο για καμια αλλη που να του αξιζει και να ειναι και ευτυχισμενος!!! ξερεις ποσες ελευθερες υπαρχουν που θα ηθελαν να ειναι στην θεση σου?με τιποτα δεν ειμαστε ευχαρηστημενες οι γυναικες!!!ελεος!!!! ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!ποσες σχεσεις ειχες και ηταν και τραυματηκες!!???23χρονων εισαι!!!!

  4. egw de 8a se kraksw, 8a sou pw mono oti to exw niwsei polu auto… ti ekana??? emeina kapoio diastima moni mou, diavasa vivlia gia tin autopepoi8isi “joseph murphy – me ti dunami tou uposuneiditou gemiste autopepoi8isi”… diavase to kai 8a me 8umi8eis… TA KSEPERASA OLA k eimai se mia sxesi opou den exw anasfaleies!!!! filakia kali mou!!!!! kali xronia na exeis k na agapas ton eauto sou!!!!

  5. Ναταλία,

    προφανώς για να νοιώθεις-όπως το κατανόησα-ότι χάνεται ο κόσμος κάτω από τα πόδια σου χάνοντας έναν άνθρωπο,έχεις περάσει πολλά με χωρισμούς,αποχωρισμούς και ό,τι μπορεί να σχετίζεται με απώλεια.
    Όμως η στάση που κρατάς και η συμπεριφορά που του δείχνεις είναι ό,τι πρέπει για να τον κάνεις να φύγει από κοντά σου.Μήπως έτσι επιβεβαιώνεις και το “σενάριο” της ζωής σου: “όλες οι σχέσεις είναι τραυματικές και θα με εγκαταλείπουν κι εξαιτίας τους εγώ θα πέφτω σε κατάθλιψη και κοίτα τί παθαίνω εξαιτίας τους”….?
    Λέω μήπως….μπορεί να λέω και κοτσάνες ρε
    παιδί μου….λέω μπορεί….
    Πάντως κοίταξέ το λίγο κι εστίασέ το στον εαυτό σου και το δικό σου έλεγχο στο όλο πράγμα και στις σχέσεις σου και πες μου.

    Ιωάννα

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More