Σπίτι στη Μύκονο αξίας 4.000.000 ευρώ για τον Αντώνη Ρέμο!

Στη Μύκονο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Φωκός απέκτησε μια νεόκτιστη βίλα ο Αντώνης Ρέμος, το συνολικό κόστος της οποίας σύμφωνα με όσα λέγονται στο νησί ανέρχεται σε 4.000.000 ευρώ!

Είναι γνωστή η αγάπη τού Αντώνη Ρέμου για το νησί της Μυκόνου, το οποίο επισκέπτεται αρκετά συχνά είτε για να δώσει κάποια συναυλία είτε για να απομονωθεί στο νέο του ησυχαστήριο, το οποίο διαθέτει όλες τις ανέσεις για μια ξεκούραστη ειδυλλιακή διαμονή, αφού τώρα πια έχει και τη νέα του αγαπημένη, Υβόννη.

Πέργολες, πισίνα τεραστίων διαστάσεων, πέτρα παντού και θέα στην ήσυχη παραλία του Φωκού συνθέτουν το σκηνικό της απόλυτης ευτυχίας για το γνωστό τραγουδιστή. Η συγκεκριμένη περιοχή, σύμφωνα με την εφημερίδα “Αποκαλύψεις” στην οποία έχει αποκτήσει την πολυτελή βίλα του, είναι αρκετά ήσυχη, απομονωμένη, με λιγοστούς κατοίκους, ενώ εκεί κοντά υπάρχει μόνο μία ψαροταβέρνα.

Γι’ αυτόν το λόγο, άλλωστε, επέλεξε την τοποθεσία αυτή και ο Αντώνης Ρέμος, προκειμένου να μη δίνει λαβές για σχόλια σε κακοθελητές, ειδικά τώρα που βρέθηκε καιστο στόχαστρο του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife, ο γνωστός τραγουδιστής πήρε την απόφαση για την αγορά της βίλας έπειτα από “πιέσεις” του κουμπάρου του Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος διατηρεί εξοχικό στην περιοχή. Η πολυτελής κατοικία βρίσκεται μέσα σε ένα συγκρότημα από έντεκα μεζονέτες και φθάνει τα 300 τετραγωνικά μέτρα. Πρόκειται για ένα τυπικό μυκονιάτικο σπίτι, με χτιστούς καναπέδες, οι οποίοι αναμιγνύονται με σύγχρονα έπιπλα.

Όπως, λέει ο πρόεδρος μεσιτών Μυκόνου Γιάννης Ρεβύθης, πρόκειται για μια από τις αναπτυσσόμενες περιοχές του νησιού. “Έκανε πολύ καλή επιλογή ο Αντώνης Ρέμος, όλο το νησί είναι παράδεισος. Ο Φώκος διαθέτει άγρια ομορφιά, ησυχία και κατατάσσεται στις πρωτοκλασάτες περιοχές του νησιού”, αναφέρει χαρακτηριστικά.


Το σπίτι του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο!


Σε μικρή απόσταση από το σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη!

Read More

And More