O Woody Allen στηρίζει την Carla Bruni!

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της πρώτης κυρίας της Γαλλιάς στη ταινία του εξέφρασε ο Αμερικανός σκηνοθέτης Woody Allen. Ο λόγος για την εκπληκτική ερμηνεία της Carla Bruni-Sarkozy, στην ταινία “Midnight in Paris” που γυρίστηκε στην “Πόλη του Φωτός”.

Σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα “Il Corriere della Sera”, ο διάσημος σκηνοθέτης αναφέρει: “Ήταν πολύ επαγγελματίας. Έπαιξε το ρόλο, έτσι ώστε όλα τα πλάνα που γυρίσαμε να βρίσκονται στην ταινία, τίποτα δεν θα κοπεί”.
Στην ταινία “Midnight in Paris”, η Carla Bruni-Sarkozy ενσαρκώνει μία ξεναγό του Μουσείου Ροντέν, παίζοντας μαζί με την Γαλλίδα ηθοποιό Μarion Cotillard και τον Αμερικανό Owen Wilson.
Τέλος, ο Woody Allen ανέφερε ότι ο Γάλλος πρόεδρος είχε παρακολουθήσει τα γυρίσματα της ταινίας για να δει τη σύζυγό του στο χώρο εργασίας της. “Όπως και όλα τα άτομα εκτός της ομάδας, έτσι και εκείνος έπρεπε να σταθεί δίπλα από το πλατό. Του δώσαμε ένα ακουστικό για να ακούει τι έλεγε. Ήταν πολύ ευχαριστημένος”, σημείωσε ο διάσημος σκηνοθέτης.


Από τα γυρίσματα της ταινίας “Midnight in Paris”!

Read More

And More