Γέννησε η Φαίη Σκορδά! Ο Γιώργος και η Φαίη κρατούν τον δεύτερο γιο στην αγκαλιά τους!

Τον δεύτερο γιο τους υποδέχτηκαν σήμερα με χαμόγελα χαράς και ευτυχίας η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φαίη γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 6.40 το απόγευμα μετά από τεχνητούς πόνους ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.740. Από δίπλα της δεν έφυγε ούτε λεπτό ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας.

Ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, μπορεί να παίδευσε λίγο την διάσημη μανούλα του, που εδώ και μερικές μέρες ανυπομονούσε να έρθει η ώρα του τοκετού, αλλά σκόρπισε χαμόγελα στην οικογένεια του ζευγαριού.

/

Η Φαίη, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έμεινε στο πλατό της εκπομπής μέχρι την τελευταία στιγμή, παρά τα πειράγματα του συζύγου και των συνεργατών της. Όλοι την ρωτούσαν πότε θα γεννήσει και εκείνη έλεγε πάντα με χαμόγελο πως περιμένουν τον μπέμπη τους να αποφασίσει, ενώ ξεκαθάριζε πως όσο νιώθει καλά θα βρίσκεται στην εκπομπή.

/

Όσον αφορά στις ετοιμασίες για την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας; Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE όλα είναι έτοιμα στο σπιτικό της οικογένειας Λιάγκα, ενώ εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα βρίσκεται και ο μπαμπάς της Φαίης, Δημήτρης. Ο δεύτερος γιος άλλωστε του ζευγαριού, θα πάρει το όνομά του και αυτό τον κάνει διπλά χαρούμενο!

/

Εκτός από τους γονείς του ζευγαριού και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αυτός που ανυπομονεί να συναντήσει τον μικρό είναι ο 3χρονος Γιαννάκης. Ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού περιμένει με ανυπομονησία την πρώτη συνάντηση με τον αδελφό του!
Να τους ζήσει!

Read More

And More