Oι τελευταίες λέξεις της Ρενί: ”Μη με πετάς στο πηγάδι”!

Ο 41χρονος Αλβανός που βίασε και στη συνέχεια πέταξε ζωντανή την 11χρονη Ρενί μέσα στο πηγάδι αποκαλύπτει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στον ανακριτή το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία ημέρα. ”Την ώρα που ετοιμαζόμουν να την πετάξω στο πηγάδι με παρακάλεσε να μην το κάνω. Θείε, θείε μη με πετάς στο πηγάδι μου φωνάζε κλαίγοντας”, ομολογεί ο δράστης.

Και συνεχίζει: ”Με παρακαλούσε να σταματήσω, μου έλεγε ότι ήθελε να πάει στο σπίτι της. Εγώ δεν άκουγα δεν έβλεπα. Συνέχιζα. Κάποια στιγμή θόλωσα, την έβγαλα από το αυτοκίνητο και την έσπρωξα προς το σημείο όπου βρισκόταν το πηγάδι. Παρά τις ικεσίες και τις αντιδράσεις της, την έριξα μέσα . Μετά μπήκα στο αυτοκίνητο μου, πάτησα γκάζι και έφυγα”, διαβάζουμε στην Espresso.

Συγκλονιστική είναι και η κατάθεση της κυρίας Βάνιας, μίας ιδιοκτήτριας καφενείου στο Ελαιοχώρι, η οποία είδε τον δράστη με τη μικρή Ρενί: ”Είδα τον δολοφόνο να ακολουθεί την 11χρονη. Δεν πήγε το μυαλό μου στο κακό, δεν φανταζόμουν με τίποτα ότι είχε κατά νου κάτι τόσο αρρωστημένο. Η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο κι έτσι κι η Ρενί έπαιζε με μια φίλη της. Μάλιστα τα δύο κοριτσάκια κάποια στιγμή πέρασαν από το καφενείο μου, όπου ο 41χρονος τα κέρασε πορτοκαλάδα. Ασύλληπτο”, δηλώνει στην Espresso.

Και συνεχίζει: ”Η ώρα πέρασε και κάποια στιγμή πήγε 1:20. Είδα την 11χρονη να περνάει από το μαγαζί και να πηγαίνει στο σπίτι της. Μου είπε καληνύχτα. Της είπα κι εγώ κι έπειτα γύρισα για να συνεχίσω τη δουλειά μου αλλά με τη γωνία του ματιού μου είδα τον 41χρονο να ακολουθεί το παιδί. Υπέθεσα ότι θα την πάει σπίτι”.

Το ανθρωπόμορφο τέρας οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης και σύμφωνα με την Espresso τον έχουν στην απομόνωση για προσωπική του ασφάλεια. Όταν πέρασε το κατώφλι των φυλακών οι κρατούμενοι του επιτέθηκαν και φραστικά αλλά και σωματικά ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων ώστε να αποφευχθεί πιθανή εξέγερση.

Read More

And More