Αριθμολογία! Τι προβλέπει ο προσωπικός σου αριθμός για το μήνα Ιούνιο

Πριν καλά-καλά το καταλάβεις, το καλοκαίρι έφτασε και ο Ιούνιος δίνει την ευκαιρία να βάλεις τη ζωή σου σε μία τάξη, προκειμένου να καταφέρεις να περάσεις πιο ανέμελα και διασκεδαστικά τους δύο επόμενους μήνες… Αν λοιπόν φαντάζεσαι αμμουδιές, καταγάλανα νερά και beach bar, η πορεία του μήνα θα σου αποδείξει ότι για να μπορέσει η φαντασία να γίνει πραγματικότητα, πρέπει πρώτα να δουλέψεις σκληρά!

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αριθμός του Ιουνίου: 4
Ο Ιούνιος είναι ο μήνας της σταθεροποίησης και της δημιουργίας πιο ασφαλών συνθηκών σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Για να μπορέσουμε όμως να νιώσουμε σιγουριά στους τομείς της ζωής μας πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μας και φυσικά θα χρειαστεί να έρθουμε αντιμέτωπες με τα λάθη του παρελθόντος, τα οποία δημιουργούν ακόμα τα εμπόδιά τους στην καθημερινότητά μας. Αυτό το μήνα λοιπόν, θα θελήσουμε να αποκαταστήσουμε τις ζημιές που προκλήθηκαν τους περασμένους μήνες, θα αναγνωρίσουμε τα σφάλματά μας, αλλά θα ανταμειφτούμε και για τις προσπάθειες που κάναμε ως σήμερα…

Ο έρωτας τον Ιούνιο
Καλό είναι το φλερτ και το παιχνίδι όμως δεν διαρκούν για πολύ. Έτσι λοιπόν η βασική επιθυμία που γεννιέται αυτό το μήνα είναι η αποκατάσταση και η σταθεροποίηση σχέσης. Ο μήνας χαρίζει εύνοια στην δημιουργία ενός σταθερού δεσμού, που θα μπορεί να έχει διάρκεια!

Ο αγώνας για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά γίνεται τον Ιούνιο πιο σκληρός…
Από το ξεκίνημα του Ιουνίου, οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και αρκετές από εμάς θα νιώσουμε εξαιρετικά πιεσμένες τόσο από την εξέλιξη κάποιων εργασιακών υποθέσεων, όσο και από τα οικονομικά, τα οποία συνεχίζουν να έχουν τις ανισορροπίες τους! Αυτός ο μήνας μας επιβάλει να σκύψουμε το κεφάλι, να κάνουμε θυσίες, να εργαστούμε σκληρά και να αποδείξουμε μέσα από τα έργα μας, την πραγματική μας αξία… Με μεθοδικότητα και συνέπεια, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν κάποια επαγγελματικά εμπόδια, αλλά θα υπάρξει και η ανάλογη ανταμοιβή λίγους μήνες αργότερα.
Στον τομέα των οικονομικών, θα χρειαστεί όλες μας να δείξουμε προνοητικότητα, περιορίζοντας σημαντικά κάποια περιττά έξοδα και κάνοντας πιο έξυπνους χειρισμούς στην διαχείριση των οικονομικών, για να μην μείνουμε με άδειο πορτοφόλι!

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
ΓΕΝΙΚΑ: Τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις και αυτός ο Ιούνιος πραγματικά θα σε εκπλήξει με τον πιο απρόσμενο τρόπο! Οι γρήγορες εξελίξεις που θα υπάρξουν στην προσωπική σου ζωή, τη μία στιγμή θα σε ενθουσιάσουν, την άλλη στιγμή όμως θα σε κάνουν να νιώσεις αστάθεια και αβεβαιότητα για το μέλλον. Ένα ταξίδι ή αρκετές μετακινήσεις θα δώσουν άλλο νόημα στις μέρες αυτού του μήνα…

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας γεμάτος από ερωτικές περιπέτειες, αλλά και με την επιθυμία σου να κάνεις αλλαγές και ανατροπές στον τομέα των αισθηματικών σου. Ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό να έρθει αυτή τη στιγμή εντελώς ξαφνικά στη ζωή σου και εσύ πρέπει να πάρεις αποφάσεις που μέχρι τώρα ανέβαλες. Ακόμα και κάτι νέο να μην ξεκινήσει τώρα στη ζωή σου, αυτό το μήνα το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε εκπλήξει με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις, να θέσεις στο τραπέζι νέες ιδέες και να ορίσεις καινούρια πλάνα, τα οποία θα μπορέσουν να σου αποδώσουν λίγο αργότερα. Το μόνο που πρέπει να συγκρατήσεις αυτό το διάστημα είναι τη βιασύνη σου και την επιθυμία σου για ρίσκο. Τόσο τα εργασιακά σου ζητήματα, όσο και τα οικονομικά σου, κρέμονται από μία λεπτή κλωστή και εσύ πρέπει να λειτουργήσεις αρκετά συνετά για να αποφύγεις τα λάθη!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που φέρνει στη ζωή σου την ασφάλεια και τη σταθερότητα που έχεις ανάγκη. Θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα κάνεις στη ζωή σου τις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι τη γαλήνη και την αρμονία στην καθημερινότητά σου. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι τώρα θα κατανοήσεις ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου και θα κινηθείς ανάλογα…

ΕΡΩΤΑΣ: Ήρθε η στιγμή να βάλεις σε μία τάξη τα συναισθήματα σου και να λύσεις το κουβάρι που υπήρχε μέσα σου! Αυτό το μήνα λοιπόν, αναγνωρίζεις πολύ καλά πώς αισθάνεσαι για ένα άτομο και το παραδέχεσαι ευθέως, κάνοντας πράγματα που θα σε φέρουν ουσιαστικά κοντά του! Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, αυτό το μήνα να αναμένεις βαθιά και ουσιαστική συναισθηματική ένωση με το ταίρι σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το καλοκαιράκι ξεκινά και οι ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου γίνονται ολοένα και περισσότερες… Μέσα από κάποιες συνεργασίες που θα έχεις αυτό το διάστημα, θα καταφέρεις να παρουσιάσεις άνοδο, τόσο στην καριέρα όσο και στα οικονομικά σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
ΓΕΝΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Ιουνίου έχεις την ανάγκη να κατεβάσεις τον διακόπτη και να αφιερώσεις χρόνο μόνο στον εαυτό σου… Θέλεις να κάνεις όλα όσα σου έχουν λείψει, επιθυμείς να χαλαρώσεις, να σκεφτείς ήρεμα, να πάρεις αποφάσεις και να γεμίσεις και πάλι ενέργεια. Το ένστικτό σου αυτή την εβδομάδα θα είναι αρκετά ισχυρό και πρέπει να του δώσεις προσοχή!

ΕΡΩΤΑΣ: Ο τομέας των αισθηματικών σου δεν είναι και τόσο σημαντικός για σένα αυτό το μήνα… Θα υπάρξει μία απομάκρυνση, μία αποστασιοποίηση από τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ή από κάποιες καταστάσεις που βίωνες στα αισθηματικά σου και αυτή την επιλογή θα την κάνεις, προκειμένου να καταλήξεις σε κάποια συμπεράσματα, που αφορούν στην πορεία σου! Δεν είναι ο ιδανικός μήνας για να ξεκινήσεις έναν νέο δεσμό ή για να τερματίσεις μία ήδη υπάρχουσα σχέση… Πάρε το χρόνο σου, σκέψου και αποφάσισε!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Χρειάζεται να χειριστείς με μεγάλη προσοχή, τόσο τα ζητήματα της καριέρας όσο και των οικονομικών σου! Αυτό τον Ιούνιο θα χρειαστεί να περιορίσεις την δράση σου στους υπόλοιπους τομείς και είναι απαραίτητο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στη δουλειά και στη διαχείριση των οικονομικών σου. Οι απαιτήσεις αυξάνονται, ο ανταγωνισμός που δέχεσαι γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος, για το λόγο αυτό το μόνο που σου μένει είναι να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό… Θα τα καταφέρεις!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
ΓΕΝΙΚΑ: Διψάς για διάκριση, επιτυχία, δόξα και χρήμα, και αυτό το μήνα σου ανοίγονται πραγματικά οι ευκαιρίες για να μπορέσεις να κατακτήσεις σημαντικούς στόχους στη ζωή σου! Επιπλέον, τώρα θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις έναν σημαντικό τομέα, που βρισκόταν σε περίοδο κρίσης κατά τους περασμένους μήνες. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό στην διεκδίκηση οικονομικών στόχων, που είναι το ατού σου για αυτό το μήνα!

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτό το μήνα φουντώνουν μέσα στην καρδιά σου νέες ερωτικές επιθυμίες και σε κυριεύει το πάθος, αλλά και η ζήλια για το άτομο που σε ενδιαφέρει. Τα συναισθήματα που θα βιώσεις θα είναι έντονα, προσπάθησε μόνο να μειώσεις τις κυριαρχικές σου τάσεις, γιατί θα πιέσεις άθελά σου τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, τότε κάνει εμφάνιση στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο, που θα σε εντυπωσιάσει… Μην επενδύσεις ακόμα συναισθηματικά, για να μην την πατήσεις λίγο αργότερα!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προτάσεις, συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις που θα αφορούν στην προοπτική οικονομικής ανόδου, θα έχεις σε όλη την διάρκεια του Ιουνίου. Είναι μία καλή ευκαιρία να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά και να κάνεις συμφωνίες που θα μπορούν να σου αποδώσουν λίγο αργότερα! Στα επαγγελματικά, μπορείς να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες…

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
ΓΕΝΙΚΑ: Η στιγμή της αλήθειας έφτασε. Το καλοκαιράκι κάνει την είσοδό του με σημαντικές αποκαλύψεις που θα ρίξουν φως στην προσωπική σου ζωή και θα σε βοηθήσουν να κάνεις μερικά βήματα παρακάτω! Η αλήθεια είναι ότι φτάνεις σε ένα στάδιο που κλείνεις κεφάλαια του παρελθόντος, προκειμένου να χαράξεις μία νέα πορεία. Το σημαντικότερο είναι ότι αυτό τον Ιούνιο θα αφήσεις στην άκρη κάθε πικρία ή δυσάρεστη σκέψη και θα μοιράσεις απλόχερα την αγάπη σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Μην στέκεσαι στην γνώμη των κοντινών σου προσώπων, σχετικά με την εξέλιξη κάποιων αισθηματικών σου υποθέσεων. Στηρίξου σε αυτό που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι εσύ, και πάρε τις αποφάσεις που θεωρείς ότι είναι οι κατάλληλες. Αυτό τον Ιούνιο, θα χρειαστεί να κάνεις επιλογές, που θα αφορούν στην πορεία των αισθηματικών σου! Είναι ένας μεταβατικός μήνας, που θα σε βοηθήσει να φέρεις τα πράγματα στο κατάλληλο σημείο για να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα ένα μήνα αργότερα!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με μεγάλη μαεστρία θα καταφέρεις να χειριστείς κάποια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα και τελικά θα βρεις λύσεις! Αυτό τον Ιούνιο θα κάνεις κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις, που θα αφορούν την αλλαγή ή την μετακίνηση σου από μία δουλειά… Οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το μήνα, θα είναι καταλυτικές για την εξέλιξη της καριέρας σου, για το λόγο αυτό προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
ΓΕΝΙΚΑ: Το καλοκαιράκι ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι με ενθουσιώδη διάθεση και με την επιθυμία να κάνεις αλλαγές, να ανανεωθείς, να έρθεις σε επαφή με κόσμο και να κάνεις όλα όσα σου είχαν λείψει! Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα έχεις έντονο ενθουσιασμό και κέφι για ζωή και θα κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΕΡΩΤΑΣ: Βαρέθηκες την στασιμότητα στα αισθηματικά σου, για το λόγο αυτό τον Ιούνιο αποφασίζεις να αλλάξεις τακτική και να κουνήσεις επιτέλους το δαχτυλάκι σου. Αν το καλοκαιράκι σε βρίσκει χωρίς ταίρι, τότε θα είσαι όλο εξόδους, προτάσεις, γνωριμίες και προς το μέσα του Ιουνίου, έρχεται ένας νέος έρωτας-έκπληξη! Όσο για σένα που ήδη είσαι σε έναν δεσμό, προσπάθησε να μην ξεσπάς στο ταίρι σου τα νεύρα και την ένταση που αισθάνεσαι. Προτίμησε να ξαφνιάσεις με έναν όμορφο τρόπο το σύντροφό σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που κρύβει κάποιους κινδύνους για τον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών σου! Στην καριέρα σου θα ασχολείσαι με αρκετές δραστηριότητες, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις τον απαιτούμενο χρόνο για να ολοκληρώσεις με συνέπεια όλα όσα πρέπει. Στα οικονομικά, θυμήσου πως δεν έχει έρθει η ώρα ακόμα για να παρασύρεσαι σε αγορές χωρίς να σκέφτεσαι το… «αύριο»!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
ΓΕΝΙΚΑ: Αναθέρμανση στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων φέρνει ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού για σένα που ο προσωπικός σου αριθμός είναι το 7! Αυτό το μήνα, θα ρίξεις νερό στο κρασί σου και θα κουβεντιάσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα για όλα τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Η βασική σου επιθυμία για αυτό το μήνα θα είναι να νιώσεις πιο κοντά σε ανθρώπους που είναι αρκετά σημαντικοί για τη ζωή σου…

ΕΡΩΤΑΣ: Με το ξεκίνημα του Ιουνίου, έρχεται ένα όμορφο αεράκι ανανέωσης στον τομέα του έρωτα και εσύ τώρα έχεις περισσότερο ανάγκη για ζεστασιά και μία σταθερή παρουσία συντρόφου στο πλευρό σου. Αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να έχεις μία επανασύνδεση με μία σχέση του παρελθόντος. Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, τότε θα ξεπεράσεις τα προβλήματα με το ταίρι σου και θα κάνετε μαζί ένα νέο ξεκίνημα στο δεσμό σας…

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην καριέρα και στα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Το σίγουρο είναι όμως ότι το κλίμα θα ηρεμήσει στο χώρο της εργασίας σου και θα μπορέσεις, μέσα από τις συνεργασίες σου, να σημειώσεις κάποια πρόοδο! Ο Ιούνιος είναι ιδανικός για ξεπεραστούν ασυμφωνίες, οι οποίες σχετίζονται με συνεργασίες και οικονομικά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
ΓΕΝΙΚΑ: Το καλοκαιράκι μπαίνει για τα καλά στη ζωή σου, αφού από το ξεκίνημα του Ιουνίου βρίσκεις και πάλι την διάθεσή σου, ανανεώνεσαι και προσπαθείς να κερδίσεις το χαμένο χρόνο. Ο μήνας αυτός θα είναι γεμάτος επικοινωνίες, συναντήσεις, χαρούμενες ειδήσεις και γεγονότα που θα φέρουν στη ζωή σου σημαντικές αλλαγές. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να κάνεις ένα σύντομο ταξιδάκι που θα σε ανανεώσει σημαντικά!

ΕΡΩΤΑΣ: Το βασικότερο στοιχείο που βοηθά στην επιτυχία μίας σχέσης είναι η επικοινωνία. Αυτή είναι μία άποψη που θα την αποδεχτείς πλήρως αυτό το μήνα, για το λόγο αυτό θα φροντίσεις να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει! Με χιούμορ, αλλά και με όμορφες συζητήσεις, μπορείς να βρεις λύσεις στα ζητήματα της σχέσης σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη, θα έχεις την ευκαιρία μέσα από τις εξόδους και τις προσκλήσεις που θα δεχτείς να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα καταφέρει με το μυαλό του… να κλέψει την καρδιά σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας δημιουργικότητας κατά τον οποίο έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις νέα επαγγελματικά σχέδια. Αυτό το μήνα θα έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους που θα μπορούν να υποστηρίξουν κάποιους από τους στόχους που έχεις για την επαγγελματική σου πορεία. Μία ξαφνική επαγγελματική πρόταση θα σου δώσει νέα ελπίδα για το μέλλον. Τα οικονομικά σου, αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
ΓΕΝΙΚΑ: Η θερμοκρασία μπορεί να ανεβαίνει και το καλοκαίρι να έχει κάνει αισθητά την παρουσία του, όμως εσύ αυτό τον Ιούνιο δεν έχεις και τόσο πολύ χρόνο για να δροσιστείς σε μία παραλία. Οι υποχρεώσεις σου για αυτό το μήνα θα είναι πολλές, οι πιέσεις που θα δέχεσαι από το περιβάλλον σου θα είναι μεγάλες και το αποτέλεσμα θα είναι να περιορίσεις σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο σου.

ΕΡΩΤΑΣ: Η σχέση σου μπορεί να πάει καλά αυτό το μήνα μόνο αν καταφέρεις να ανοίξεις την καρδιά σου, εκφράζοντας τους φόβους, τα παράπονα και τις αγωνίες που έχεις για το μέλλον. Ο σύντροφός σου θα έχει την ανάγκη να γνωρίσει όλα αυτά που σε ενοχλούν αυτή την περίοδο! Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό, καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Ο έρωτας μπορεί να είναι δίπλα σου και εσύ απλά να μην μπορείς να τον διακρίνεις και να τον δεχτείς.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα ψέματα τέλειωσαν, τώρα ήρθε η στιγμή που θα χρειαστεί να σηκώσεις τα μανίκια και να αρχίσεις να δουλεύεις με τρόπο σοβαρό, αλλά και σκληρό! Σε όλη την διάρκεια του Ιουνίου, θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Αυτός είναι ένας στόχος που θα επιτευχθεί, απλά θα χρειαστεί να κάνεις θυσίες και να κουραστείς αρκετά.

Read More

And More