Νέα αρχή για την Μαίρη Συνατσάκη!

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της εγχώριας showbiz. Δεν έχει μόνο μεγάλο φανατικό κοινό αλλά και οι άνθρωποι του χώρου την αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Το απέδειξαν άλλωστε και πρόσφατα σε μία πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή που δεν ήταν άλλη από τον χωρισμό της με τον Μύρωνα Στρατή.

Τα media για ακόμα μια φορά μας έχουν φερθεί καλά… Είναι πιο δύσκολο να επικοινωνείς… Γενικά δεν είμαστε άνθρωποι στα κρυφά πράγματα...”, δήλωσε η Μαίρη όταν την ρώτησαν για αυτό στο kick off party των φετινών Mad Awards.

Φυσικά, ρωτήθηκε και για το αν υπάρχει πιθανότητα να τα ξαναβρεί με τον γνωστό τραγουδιστή αλλά τόνισε πως είναι πολύ προσωπικά και της είναι δύσκολο να απαντήσει! Δες εδώ τι είχε απαντήσει ο Μύρωνας όταν του έγινε η ίδια ερώτηση.

Η όμορφη παρουσιάστρια πάντως φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και μάλιστα έκανε και νέο ξεκίνημα. Στα επαγγελματικά της. Από σήμερα, κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή θα την απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του Ρυθμού.

Η ίδια σχολίασε στο καλωσόρισμά της στο twitter του αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού “καινούργια αρχή”. Η πρώτη της εκπομπή μάλιστα έγινε με μεγάλη συμπαράσταση από τους θαμαστές της που δεν σταμάτησαν να της στέλνουν μηνύματα στα social media.

Στον ίδιο σταθμό εργάζεται και ο κολλητός της φίλος Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον οποίο πέρασε και την Κυριακή της. Οι δύο φίλοι βρέθηκαν σε καλοκαιρινό event στην παραλία και ο Δημήτρης μας έδωσε μία γεύση από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους ανεβάζοντας τις παρακάτω φωτογραφίες στο twitter του.


”Όπως παλιά”, έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Δημήτρης


”Φίλη από τη δουλειά” έγραψε στην επόμενη


Φυσικά έβγαλαν και μία selfie

Read More

And More