Ποιες είναι οι σχέσεις της Κατερίνας και του Νίκου Μουτσινά;

Αναμφισβήτητα κατάφερε κι έκανε την έκπληξη… Αναμφισβήτητα κατάφερε (μετά την όχι και τόσο πετυχημένη συνεργασία της με το Mega) ,να βγει τηλεοπτικά κερδισμένη ,την ώρα που οι περσσότεροι στοιχημάτιζαν πως φέτος θα βλέπει τηλεόραση απο τον …καναπέ του σπιτιού της !

Ο λόγος ; Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου ,η οποία πλέον ανήκει στην παρέα του “Δέστε τους” και λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής μίλησε στο “TV Εθνος” για πολλά και διάφορα, ανάμεσα στα οποία και για την τηλεόραση και για τον Alpha, αλλά και για τις σχέσεις που έχει με τον Νίκο Μουτσινά…

”Πάντα ήθελα να σπουδάσω δημοσιογραφία, γι αυτό και η προτεραιότητά μου όταν έφτιαχνα το μηχανογραφικό μου ήταν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ξεκίνησα να κάνω την πρακτική μου στο Τηλεάστυ μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου. Από την πρώτη στιγμή αγάπησα την τηλεόραση και κατάλαβα ότι αυτό ήθελα να κάνω. Ύστερα βρέθηκα στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Όμορφο Κόσμο το πρωί και αργότερα μαζί με το Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη” δηλώνει η Κατερίνα και συνεχίζει λέγοντας για τον Νίκο Μουτσινά :

”Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω για το ταλέντο του. Είμαστε φίλοι κι ένας άνθρωπος που αγαπώ ιδιαίτερα. Φαντάζομαι πως μπορεί να έκανε εκείνος την αρχική πρόταση”.

Read More

And More