To κορίτσι του καιρού εξομολογείται: ”Λαχταρούσα να γίνω μητέρα”!

Η Μαρία Κρούσου είναι το πιο γλυκό κορίτσι του καιρού. Πριν από εννέα χρόνια, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είχε ντυθεί με κόκκινα τριαντάφυλλα και στόλιζε την βιτρίνα κεντρικού κοσμηματοπωλείου. Τότε ο Σταμάτης Μαλέλης είδε στο πρόσωπό της τον άνθρωπο που έψαχνε. Το ιδανικό κορίτσι για να λέει τον καιρό.

”Θέλω να είμαι στο Star γιατί ο Σταμάτης Μαλέλης ήτανε ο άνθρωπος που με πίστεψε και τον ευχαριστώ πολύ. είναι πολύ ξεχωριστός”, δηλώνει η Μαρία στο περιοδικό HELLO! Πρόσφατα έγινε μητέρα. Η χαρά αλλά και η συγκίνησή της όταν έσφιξε το κοριτσάκι της στην αγκαλιά της, δεν περιγράφεται.

”Νιώθω ότι είμαι η πιο ευτυχισμένη μητέρα του κόσμου. Λαχταρούσα πολύ να αποκτήσω ένα παιδί και μάλιστα κορίτσι. Η κόρη μου είναι δώρο Θεού, στην κυριολεξία και για μένα ο ρόλος της μητέρας είναι ευλογία. Όταν μια γυναίκα γίνεται μητέρα ολοκληρώνεται”,δηλώνει.

Στο παρελθόν όμως δεν ήταν και τόσο τυχερή: ”Είχα πάθει παλινδρόμηση και στις δύο εγκυμοσύνες μου. Η αποβολή είναι δοκιμασία για κάθε γυναίκα.Εάν δεν έχεις τη στήριξη του άνδρα σου, δύσκολα το ξεπερνάς. Εγώ ευτυχώς είχα δίπλα μου το σύζυγό μου και ξεπέραδα κάθε φόβο. Έτσι λοιπόν, μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος ξανά ένιωσα μεγάλη ευτυχία. Φυσικά, ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο ανακοίνωσα τη χαρμόσυνη είδηση ήταν ο άνθρωπός μου.

Read More

And More