Το «GOING DEEP WITH DAVID REES» κάνει πρεμιέρα στο National Geographic Channel

Το National Geographic Channel σας προσκαλεί να τελειοποιήσεις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας με τη νέα εκπομπή «GOING DEEP WITH DAVID REES»!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00

Έχουμε μια απλή ερώτηση για εσάς: Μπορείτε να δέσετε τα κορδόνια σας; Κατά πάσα πιθανότητα μάθατε να το κάνετε όταν ήσασταν μικροί, όμως γνωρίζετε στ’ αλήθεια πώς να το κάνετε σωστά; Χρησιμοποιείτε ικανοποιητική δύναμη στο κορδόνι, ή τα κορδόνια σας συχνά σπάνε; Ο κόμπος είναι απόλυτα συμμετρικός; Λειτουργεί σαν κόμπος ναυτικού; Ο τρόπος με τον οποίο δέσατε τα κορδόνια σας, μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των παπουτσιών σας, για τις δραστηριότητες που κάνετε; Όπως φαίνεται, ή τέχνη του δεσίματος των κορδονιών, όπως πολλών άλλων καθημερινών διαδικασιών, απαιτεί περαιτέρω ανάλυση και αυτό ακριβώς θα κάνει η νέα εκπομπή του National Geographic Channel «Going Deep with David Rees»! Η εκπομπή αποτελεί μέρος του αφιερώματος «Διασκέδασε Το Μυαλό Σου» και κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 20:00 Το National Geographic Channel είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas.

Στη σειρά «Going Deep with David Rees» οι τηλεθεατές θα ανακαλύψουν μέσα σε 10 επεισόδια πως υπάρχουν πολλά περισσότερα να λάβουν υπόψη όταν ασχολούνται με καθημερινές απλές διαδικασίες. Ο David Rees είναι ο άνθρωπος που έγραψε ένα ολόκληρο βιβλίο για το πώς κάποιος πρέπει να ξύνει τα μολύβια του και τώρα αναλαμβάνει να «εκπαιδεύσει» τους τηλεθεατές για να τελειοποιήσουν όλες τις φαινομενικά απλές διαδικασίες της καθημερινότητας! Με απλά λόγια, το «Going Deep with David Rees» είναι η εκπομπή που σας μαθαίνει να κάνετε σωστά αυτά που νομίζετε ότι κάνετε ήδη σωστά! Σε κάθε επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε τον David καθώς φοράει μια μαύρη ποδιά και ξεκινά να αναλύει όλα τα βήματα που κάνει ένας άνθρωπος για να εκτελέσει μια κλασική διαδικασία.

Ανακαλύψτε πώς πρέπει να δένετε τα κορδόνια σας με έναν απόλυτα συμμετρικό τρόπο, μπείτε (κυριολεκτικά) μέσα στο κεφάλι μιας μύγας για να κατανοήσετε πώς μπορείτε να την εξοντώσετε αποτελεσματικά και μάθετε πώς μπορείτε να κρατήσετε ένα φτυάρι με τον πιο εργονομικό τρόπο. Γνωρίστε μια πληθώρα ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να γίνουν οι καλύτεροι στον τομέα τους – μεταξύ των οποίων ακροβάτες τσίρκου, επαναστατικούς βιολόγους, κλέφτες, παλαιστές, καθώς και έναν μυστήριο τύπο που είναι γνωστός ως «Professor Shoelace»!

Το «Going Deep with David Rees» έρχεται να προστεθεί στο ειδικό αφιέρωμα «Διασκέδασε το Μυαλό σου», του National Geographic Channel που έχει στόνο να αναδείξει τον απίστευτο τρόπου που λειτουργεί το ανθρώπινο μυαλό και η επιστήμη, μέσα από μια σειρά μοναδικών πειραμάτων, που πολλές φορές περιλαμβάνουν τους ίδιους τους τηλεθεατές. Έχοντας ήδη προβάλλει εκπομπές όπως «Brain Games», «Κανένα από τα Παραπάνω», «Το Παιχνίδι των Πιθανοτήτων», «Έξω από τα Όρια της Επιστήμης» και άλλες, το αφιέρωμα συνεχίζει με τη νέα συναρπαστική εκπομπή «Going Deep with David Rees».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.natgeotv.com/gr τη σελίδα του National Geographic Channel Greece στο Facebook www.facebook.com/NGCGreece και το κανάλι στο Youtube www.youtube.com/user/NatGeoChannelGreece

Read More

And More