M. Koρινθίου: ”Σκέφτομαι ότι είναι ωραίο για την Ισμήνη να μεγαλώσει με αδέλφια”!

Ο γάμος της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, ήταν ένας από τους πιο λιτούς και ρομαντικούς της χρονιάς. Η Μαρία, λίγες ώρες μετά το γεγονός, περιγράφει στο περιοδικό People τα συναισθήματά της. ”Νιώθω όμορφα, πολύ όμορφα. Αλλά να σου πω την αλήθεια δεν νιώθω να έχει αλλάξει κάτι στη σχέση μου με τον Γιάννη, γιατί εμείς πραγματικά ζούμε σαν παντρεμένοι εδώ και δυόμισι χρόνια. Το γεγονός της ζωής μας ήταν ο ερχομός της κόρης μας, Ισμήνης. Ουσιαστικά αυτό που αλλάζει τη ζωή δύο ανθρώπων που είναι μαζί είναι ένα παιδί”.

Η Μαρία απαντά και στο αν σκέφτεται να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. ”Δεν είναι κάτι που οργανώνω, ούτε κάτι που αποφεύγω. Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει. Σκέφτομαι ότι είναι ωραίο και για την Ισμήνη να μεγαλώσει με αδέλφια όπως έγινε με μένα και τον Γιάννη”.

Το μήνα του μέλιτος θα τον περάσουν στις Μαλδίβες και τους το έκανε δώρο ο αδερφός του Γιάννη. Πώς αισθάνεται που θα αναγκαστεί να μείνει μακριά από τη κόρη της για λίγες μέρες; ”Είναι η πρώτη φορά που θα την αφήσω για τόσο πολύ. Θα της τηλεφωνώ όμως. Είναι βέβαια και η ευκαιρία να πάψω να έχω σχέση εξάρτησης με το παιδί μου. Άλλωστε και εγώ και ο Γιάννης χρειαζόμαστε μια εβδομάδα για τους δυο μας”.

Read More

And More