Ιερέας με καλάσνικοφ απήγαγε ελαιοχρωματιστή!

Ένας 35χρονος ιερέας από το Ηράκλειο είναι τρανή απόδειξη της παροιμίας ”τα ράσα δεν κάνουν τον παπά”! Κι αυτό γιατί ο ανεκδιήγητος ιερέας μαζί με τον 33χρονο αδερφό του, σκόρπισε τον πανικό κρατώντας καλάσνικοφ στη κεντρική πλατεία των Μοιρών, με σκοπό να απαγάγει έναν 53χρονο ελαιοχρωματιστή.

Όπως αναφέρει το ”Έθνος” οι δύο δράστες είχαν αναζητήσει νωρίτερα τον 52χρονο στο σπίτι του. Επειδή απουσίαζε, ζήτησαν από τη σύζυγό του το κινητό του τηλέφωνο, δήθεν για επαγγελματικό ραντεβού. Πράγματι επικοινώνησαν μαζί του και ο ελαιοχρωματιστής, έκανε το λάθος να τους πει σε ποιο καφενείο βρισκόταν.

Οι δύο άντρες βρισκόντουσαν στο αυτοκίνητο και έγνεψαν στον ελαιοχρωματιστή να τους πλησιάσει. Τότε ο ιερέας του ζήτησε με έντονο ύφος να επιβιβαστεί στο όχημα. Φυσικά ο 53χρονος αρνήθηκε. Και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης. Ο αδελφός του ιερέα, βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να πυροβολεί με το καλάσνικοφ στο έδαφος, ενώ ο ίδιος ο ιερέας πυροβολούσε στον αέρα! Αμέσως μετά άρπαξαν τον ελαιοχρωματιστή και τον έβαλαν στο αυτοκίνητο.

Τότε τράπηκαν σε φυγή. Τον χτύπησαν με τα κοντάκια των όπλων στο μάτι και στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν στην περιοχή των Πιτσιδίων. Του πήραν το κινητό και τον απείλησαν να μην πάει στην αστυνομία αλλιώς θα φρόντιζαν να ξανασμίξουν.

Ο ελαιοχρωματιστής ανέφερε στους αστυνομικούς ότι μετά από κάποια τηλεφωνήματα που έκαναν, κατάλαβαν ότι είχαν απαγάγει λάθος άνθρωπο κι έτσι τον άφησαν στην ησυχία του.

Read More

And More