Η Μαρία Έλενα Κυριάκου όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

Ρόλο μοντέλου ανέλαβε η Μαρία Έλενα Κυριάκου για χάρη του περιοδικού Celebrity. Η τραγουδίστρια, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, φοράει ανοιξιάτικα σύνολα και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό όπως δεν την έχεις ξαναδεί.



“Άργησα να συνειδητοποιήσω ότι θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovion και νιώθω ευλογημένη που ακόμη ένα όνειρό μου πραγματοποιείται”, δηλώνει στο περιοδικό λίγο πριν ξεκινήσει το tour με το “One last breath”.

“Θα δουλέψω σκληρά για να κάνω όλους τους Έλληνες υπερήφανους. Την ίδια υπερηφάνεια, όμως, νομίζω θα νιώσουν και οι συμπατριώτες μου στην Κύπρο, αφού ένα “δικό τους παιδί” τα κατάφερε”, συνεχίζει.

“Η ζωή μου είναι αδύνατο να μεταφερθεί ολοκληρωτικά στην Ελλάδα, όσο τα παιδιά μου ζουν στην Κύπρο. Το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί μαζί στην Αθήνα προϋποθέτει να σιγουρευτώ ότι η επαγγελματική μου διαδρομή θα έχει διάρκεια. Δεν θα ρίσκαρα να τα ταλαιπωρήσω αλλάζοντάς τους τόπο διαμονής, εάν δεν ήμουν βέβαιη για το μέλλον μας”, λέει αναφερόμενη στην οικογένειά της.

Περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More