ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015: Οι 8 πιο ισχυρές τάσεις στα παπούτσια για τη νέα σεζόν!

H κατάλληλη λέξη για τη φετινή άνοιξη στα παπούτσια είναι επιλογές! Αν ανήκεις λοιπόν στην κατηγορία των shoe lovers (όλες ανήκουμε σ’ αυτή σωστά;) το παρακάτω θέμα σε αφορά: Από τα πανύψηλα platform sandals μέχρι τα lace-up φλατ σανδάλια ή τα εντυπωσιακά color-blocked πέδιλα, εδώ θα βρεις τις πιο δυνατές τάσεις στα παπούτσια για να βρεις ποια ή ποιες από αυτές θα υιοθετήσεις φέτος και να ολοκληρώσεις με τον πιο stylish τρόπο τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σου looks.

Mετακινήσου προς τα κάτω λοιπόν για να δεις τα 8 πιο hot shoe trends της σεζόν και μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στα 50 ωραιότερα παπούτσια που είδαμε στα catwalks, τις 50 πιο cool τσάντες αλλά και τα 10 key pieces που πρέπει να προσθέσεις στην γαρνταρόμπα σου την άνοιξη του 2015!

ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ
///
Jonathan Saunders, Proenza Schouler, Tibi

Ξέχασε τα ψηλά, λεπτά stilettos -τα τακούνια της άνοιξης είναι χοντρά και με τετράγωνο σχήμα.

COLOR-BLOCK
//
Phillip-Lim, Versace, Suno

Δύο αποχρώσεις -μερικές φορές ακόμη και τρεις- είναι καλύτερες από μία. Αυτό ήταν το μάθημα που πήραμε από τα colourblock σανδάλια και πέδιλα που περπάτησαν στα catwalk της άνοιξης.

FANCY FLATS
///
Peter Som, Christopher Kane, Fausto Puglisi

Διακοσμητικές λεπτομέρειες από κρύσταλλα ή φτερά, κρόσια, και πολλά straps έκαναν τα φλατ σανδάλια της Άνοιξης ’15 κάθε άλλο παρα απλά. Τα φετινά flat είναι αρκετά εντυπωσιακά ώστε να φορεθούν ακόμα και με το βραδινό σου φόρεμα.

FLATFORMS
///
Derek Lam, Roberto Cavalli, DKNY

Oι επιρροές της δεκαετίας του ’70 έφεραν στην ανοιξιάτικη σεζόν, την επιστροφή των flatforms.

LACE UPS
///
Alberta Ferretti, Topshop Unique, Erdem

Είτε είναι δεμένα γύρω από τον αστράγαλο ή ακόμη και μέχρι τη γάμπα, τα lace-up σανδάλια θα είναι must-have παπούτσια για κάθε fashion girl αυτή την άνοιξη και καλοκαίρι.

PLATFORM SANDALS
///
Saint Laurent, Victoria Beckham, Saint Laurent

Με την επιστροφή των 70’s είτε πρόκειται γαι πανύψηλα platform sandals ή sporty σανδάλια η μόδα φέτος συνεχίζει να λειτουργεί υπέρ μας αφού δεν χρειάζεται να υποφέρουν τα πόδια μας για να είμαστε όμορφες.

POWER PUMPS
///
Τα μυτερά παπούτσια και τα ψηλά τακούνια στιλέτο εξακολουθούν να είναι το σήμα κατατεθέν της power pump. Oι ανοιξιάτικες εκδοχές της έρχονται με straps στον αστράγαλο, slingbacks και σε κάθε περίπτωση, είναι ακόμα ένα must-have της κλασικής γυναικείας γκαρνταρόμπας.

ΠΛΕΚΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
///
Alexander Wang, Bottega Veneta, Michael Kors

Είτε κατασκευασμένες με μια πιο φυσική εμφάνιση ή με πιο φουτουριστικά υλικά, όπως στον Alexander Wang, οι πλεκτές λεπτομέρειες εμφανίστηκαν στα παπούτσια μερικών από τους αγαπημένους μας σχεδιαστές, δίνοντας elegant διάσταση στα ψηλοτάκουνα και τα σανδάλια της άνοιξης.

Read More

And More