Ο εκνευρισμός της Βίκυς Χατζηβασιλείου: ”Είναι κατάντια τα διχαστικά μηνύματα”

Ενάντια στο διχασμό και τα μηνύματα “εμπάθειας” που δέχτηκε μέσα από τα social media τάσσεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μετά το δημοψήφισμα και την θριαμβευτική υπερίσχυση του ΟΧΙ, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας μέσα από το Instagram….
“Έχεις κάτι εθνικά ενωτικό να πεις? Θα χαρώ να σου δώσω χώρο εδώ. Όμως απεχθάνομαι να γίνεται το πεδίο των social media πεδίο βολής και κυρίως χολής! Είναι κατάντια τα διχαστικά μηνύματα και οι φράσεις εμπάθειας. Είναι βήματα πίσω, τη στιγμή που πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά!! Δεν βοηθάει κανέναν η σκεπτομορφή του φόβου και του μίσους και κυρίως όποιον το βιώνει. Ας σκεφτούμε θετικά για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Ας κατευοδώσουμε με καλή ενέργεια τις προσπάθειες επιβίωσης της Ελλάδας. Θεωρώ ότι όλοι αγαπάμε την πατρίδα μας!! Και είναι αυτό που μας ενώνει. Ας είμαστε και μεταξύ μας αγαπημένοι. Είναι σαφώς προτιμότερο ένα συναίσθημα με θετικό πρόσημο από οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα επέλεγε και ο αυτοσεβασμός μας. Σας αγαπώ όλους και σας καταλαβαίνω, κι ας διαφωνούμε”, έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε μια καρδιά…

Έχεις κάτι εθνικά ενωτικό να πεις? Θα χαρώ να σου δώσω χώρο εδώ. Όμως απεχθάνομαι να γίνεται το πεδίο των social media πεδίο βολής και κυρίως χολής! Είναι κατάντια τα διχαστικά μηνύματα και οι φράσεις εμπάθειας. Είναι βήματα πίσω, τη στιγμή που πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά!! Δεν βοηθάει κανέναν η σκεπτομορφή του φόβου και του μίσους και κυρίως όποιον το βιώνει. Ας σκεφτούμε θετικά για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Ας κατευοδώσουμε με καλή ενέργεια τις προσπάθειες επιβίωσης της Ελλάδας. Θεωρώ ότι όλοι αγαπάμε την πατρίδα μας!! Και είναι αυτό που μας ενώνει. Ας είμαστε και μεταξύ μας αγαπημένοι. Είναι σαφώς προτιμότερο ένα συναίσθημα με θετικό πρόσημο από οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα επέλεγε και ο αυτοσεβασμός μας. Σας αγαπώ όλους και σας καταλαβαίνω, κι ας διαφωνούμε.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις

Read More

And More