Παντρεύεται η τραγουδίστρια του Just the two of us!

Η Αμαρυλλίς φοράει με μεγάλη χαρά το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της ανήμερα των γενεθλίων της. Η έκπληξη που της έκαναν οι συνεργάτες της από το Just the two of us, που εμφανίστηκαν όλοι μαζί στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει, συνεχίστηκε με την ακόμα μεγαλύτερη που της έκανε ο σύντροφός της: μία πρόταση γάμου!


Η Αμαρυλλίς δεν αποχωρίζεται στιγμή το μονόπετρό της

Λίγο πριν σβήσει την τούρτα στην πίστα, ο αγαπημένος της είχε φροντίσει να της κάνει το καλύτερο δώρο και φυσικά η ίδια είπε αμέσως το μεγάλο “ναι”. Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί αλλά και οι δύο προτιμούν να κρατάνε την σχέση τους μακριά από τα φώτα.

Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν έχω να κρύψω κάτι. Παραδέχομαι οτι είμαι καλά, χαρούμενη, ισορροπημένη, ευτυχισμένη. Δεν θέλω όμως να επιδεικνύω την προσωπική μου ζωή. Είμαι χαμηλών τόνων. Λεπτομέρειες δεν αφορούν τον κόσμο“, έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Αμαρυλλίς.

Παρόλο που δεν έχουν ορίσει ακόμα ημερομηνία γάμου, ανυπομονούν και οι δύο να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και σχεδιάζουν να το κάνουν μέσα στο καλοκαίρι του 2011. Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Star δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το πως έγινε η πρόταση γάμου. “Αυτά είναι πολύ προσωπικά, αλλά ήταν πολύ γλυκιά στιγμή”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δες φωτογραφίες από την ημέρα που έγινε η πρόταση γάμου:

Read More

And More