Γιατί οι celebrities έχουν εμμονή με τη δαντέλα των Dolce & Gabbana;

Το ιταλικό δίδυμο είναι χωρίς αμφιβολία από τα πιο αγαπημένα του Holywood! To μεσογειακό τους ταμπεραμέντο κερδίζει κάθε χρόνο τους celebrities, οι οποίοι τους τιμούν φορώντας τις δημιουργίες τους στο κόκκινο χαλί!

Η φετινή ανοιξιάτικη συλλογή όμως έχει απερίγραπτα μεγάλη επιτυχία! Κάθε celebrity νιώθει την υποχρέωση να φορέσει τουλάχιστον μια φορά ένα κομμάτι από λευκή δαντέλα των Dolce & Gabbana! Βλέπουμε μια συλλογή, που από μόνη της δημιουργεί μια ολόκληρη τάση! Μάξι, μίνι, κορμάκια με ή χωρίς ουρά, όλες οι εκδοχές της λευκής δαντέλας φωτογραφίζονται στο κόκκινο χαλί και κάνουν το γύρο του κόσμου!

Η Blake Lively δεν θα μπορούσε να αφήσει την τάση της δαντέλας να ξεφύγει χωρίς να της δώσει το δικό της twist! Φοράει το μίνι φόρεμα συνδυασμένο με λευκό σακάκι και γκρι σουέντ ψηλοτάκουνα! Η Anna Hathaway είναι πιο δημιουργική στους συνδυασμούς επιλέγοντας φάκελο από δέρμα πύθωνα και nude peep toes.

H μάξι εκδοχή έχει κερδίσει την Miley Cyrus και την Jennifer Lawrence! Μας αρέσει πολύ το εφέ που δημιουργούν οι φάσες αλλά ακόμα περισσότερο το σέξι κορμάκι της Lawrence συνδυασμένο με μάξι φούστα!

Η Diane Kruger βάζει σε πρώτο πλάνο τα πόδια της (όχι άδικα) τα οποία επιμηκύνει ακόμα περισσότερο με nude γόβες! Η Karolina Kurkova προτιμάει μια πιο σεμνή εκδοχή, σε μίντι μήκος, με εσωτερική φόδρα.

Η Kate Bosworth κάνει τη διαφορά, προσγειώνοντας το φόρεμά της με ένα χακί τζάκετ σε cargo γραμμή! Η Emily Browning κάνει αίσθηση επιλέγοντας πολύ βαθύ βυσσινί χρώμα στα χείλη ενώ το μίντι φόρεμα της έχει μικρή ουρά.

Read More

And More