Η Amstel παρουσιάζει το νέο video clip του Π. Μουζουράκη σε πρώτη αποκλειστικότητα!

Σε νέες μουσικές διαδρομές μας ταξιδεύει η Amstel, η οποία υποστήριξε χορηγικά το νέο video clip του Πάνου Μουζουράκη για το τραγούδι «Πλημμύρες». Με ροκ διάθεση, το πρωτότυπο video clip του ανατρεπτικού καλλιτέχνη πρόκειται να κερδίσει τις εντυπώσεις του μουσικού κοινού!

Το μουσικό κομμάτι «Πλημμύρες» του δημοφιλούς ερμηνευτή συγκαταλέγεται στο δίσκο «Ιπτάμενος Δίσκος», ο οποίος περιλαμβάνει επίσης τη μεγάλη επιτυχία του ίδιου, «Φίλα με Ακόμα». Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο δημιουργός Νικόλαος Αδέσποτος, ενώ τη σκηνοθεσία του βίντεο κλίπ επιμελήθηκε η ταλαντούχα Μάιρα Στυλιανού, που είχε βραβευτεί πέρυσι για το βίντεο κλίπ του τραγουδιού «Φίλα με ακόμα» ως best alternative video clip. O δίσκος κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS EMI.

Η Amstel εξασφάλισε για τους θαυμαστές του Πάνου Μουζουράκη την προβολή του νέου video clip, αποκλειστικά μέσα από το προφίλ της στο facebook (http://www.facebook.com/AmstelGreece) και το κανάλι της στο youtube (http://www.youtube.com/user/AmstelGreece) από τις 15 μέχρι και τις 25 Μαρτίου!

Μπείτε στη σελίδα της Amstel στο facebook και απολαύστε πρώτοι το νέο video clip του Πάνου Μουζουράκη. Ακόμη 100 τυχεροί θα έχουν την ευκαρία να κατεβάσουν δωρεάν το τραγούδι σε mp3!

Μια ακόμα μοναδική μουσική αποκλειστικότητα έρχεται από την Amstel, η οποία μας συντροφεύει στις πιο ρυθμικές στιγμές μας, στηρίζοντας ταυτόχρονα την ελληνική μουσική σκηνή!

Read More

And More